Szukam załogantów.

Więcej
2018/01/06 08:49 #46500 przez swbr

swbr stworzył temat: Szukam załogantów.

Tradycyjnie jak w ubiegłych latach rozpoczynam temat.
Poszukujemy załogantów - najchętniej para 40 + - choć jedno z prawem jazdy i doświadczeniem w prowadzeniu samochodu, mile widziany komunikatywny angielski.
Samochód to Polonez 1,4 Rover (przygotowany do wyjazdu,przetestowany na poprzednim złombolu i w ciągłej eksploatacji) + przyczepka namiotowa (umożliwia zapakowania większości bagaży dla wygody podróżowania - w awaryjnych wypadkach możliwy nocleg dla 4 osób). Nie ma problemu jeśli nie macie sprzętu biwakowego - mogę odsprzedać namiot,śpiwory i materac.
Najchętniej świętokrzyskie lub śląskie. Mile widziana pomoc w znalezieniu darczyńców. Konieczna wcześniejsza integracja - wyjazd na weekend. Wymagam wcześniejszej zaliczki (powiedzmy 500 zł) po wzajemnym zaakceptowaniu ze względu na złe doświadczenia z ubiegłego roku. Podział kosztów w tym zakup części zapasowych i opłat za rejestrację.Planowane 8-10 noclegów - trasa w tamtą stronę szybka ( Serbia ) - powrót przez Albanię lub Rumunię. kontakt Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/02/02 10:57 #46864 przez BrakTeamu1

BrakTeamu1 odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Witam. Para z okolic Malborka i Gdańska pragnąca uczestniczyć w tegorocznym rajdzie poszukuje dwóch miejsc w aucie. Oboje pracujemy mamy 24, 25 lat. Dziewczyna potrafi wyprać ugotować oraz zadbać o porządek i organizację gratis prawo jazdy kat. B. Chłopak zapalony mechanik ma trochę sprzętu, umiejętności i wiedzy. Zawodowy kierowca kat. B, C. Oczywiście oferujemy pełną pomóc w przygotowaniu auta wyjazdu oraz znalezienia darczyńców, kilku już nawet mamy ugadanych. Jeśli znajdą się jakieś chętne osoby aby nas przygarnąć proszę o kontakt priv lub e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Jeśli są tu osoby chętne z naszej okolicy jesteśmy nastawieni także na możliwość zorganizowania nowej ekipy zakup i przygotowanie auta i wyjazd własnym autem. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kontakt.

Więcej
2018/02/02 15:35 #46866 przez Sizymon

Sizymon odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Witam.Jestem Szymon poszukuję ekipy do wyjazdu w tegorocznym złombolu, jestem z Legnicy. W Złombolu nie brałem nigdy jeszcze udziału dlatego chciał bym pojechać najlepiej z jakąś ekipą która już jechała. Jeśli nie to posiadam Poloneza Caro+ 1.6GLI i można by jakąś ekipę ogarnąć .

Więcej
2018/02/07 10:19 #46885 przez dawidww

dawidww odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

jadę w tym roku skoda favorit 91r. Poszukuję dwóch zalogantow. Mój e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Więcej
2018/02/09 13:08 #46907 przez dawidww

dawidww odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

(Edycja:)
Poszukuje załogantów. Mam na imię Dawid, mieszkam w Koszalinie. W tym roku wybieram się skodą favorit. Dwa lata temu jechaliśmy Żukiem z kolegami z Oławy. W tym roku już chcę wybrać sie własnym samochodem. Jadę z moją dziewczyną i poszukujemy 1-2 dodatkowych osób. Koszty na liczbę załogantów to paliwo winiety i opłata za wydrukowanie naklejek itp. Zapraszam do kontaktu na priv lub e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (bardziej preferuje tą druga opcje )

Więcej
2018/02/09 20:12 #46908 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

BrakTeamu1 napisał: Witam. Para z okolic Malborka i Gdańska pragnąca uczestniczyć w tegorocznym rajdzie poszukuje dwóch miejsc w aucie. Oboje pracujemy mamy 24, 25 lat. Dziewczyna potrafi wyprać ugotować oraz zadbać o porządek i organizację gratis prawo jazdy kat. B. Chłopak zapalony mechanik ma trochę sprzętu, umiejętności i wiedzy. Zawodowy kierowca kat. B, C. Oczywiście oferujemy pełną pomóc w przygotowaniu auta wyjazdu oraz znalezienia darczyńców, kilku już nawet mamy ugadanych. Jeśli znajdą się jakieś chętne osoby aby nas przygarnąć proszę o kontakt priv lub e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Jeśli są tu osoby chętne z naszej okolicy jesteśmy nastawieni także na możliwość zorganizowania nowej ekipy zakup i przygotowanie auta i wyjazd własnym autem. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kontakt.

Napisz do Olafa

Więcej
2018/02/09 21:13 #46909 przez BrakTeamu1

BrakTeamu1 odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Do kogo dokładniej? Do OSK OLAF?

Więcej
2018/02/09 22:18 #46910 przez Tom Bombadil

Tom Bombadil odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

BrakTeamu1 napisał: Do kogo dokładniej? Do OSK OLAF?

Tak. Startujemy z Katowic, ale pociągi, autobusy itp. kursują ;) Ja też dojeżdżam na własną rękę z Gdyni.

https://www.facebook.com/seba.jacko - https://www.youtube.com/channel/UCNoFY4yCQhGqAac03GkNI3w/videos
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #

Więcej
2018/02/12 00:13 #46928 przez Skoda123

Skoda123 odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Stało się I po 3 podejściach w tym roku jadę. 3 podejścia spowodowane były corocznym wykręcaniem się znajomych I kumpli miesiąc przed startem. Samochód zakupiony I ostatecznie startuję Škodá Favorit z lpg ( sporo mniej miejsca w bagażniku, coś za coś ). Samochód przygotuję sam, w końcu z ojcem prowadzę warsztat, co prawda 4x4 ale coś tam wiem, I doprowadzę go do stanu bardzo dobrego przed podróżą. Po wstępie trochę bardziej rzeczowo jak na taki anons przystało Michał, 32 lata, prawo jazdy mam już parę lat, w przypadku awari na trasie na pewno nie usiąde I nie będę płakać ani nie zostawię samochodu na poboczu. Szukam 1-2 osób do wspólnej podróży. Jestem z okolic, Siedlce, Mińsk Mazowiecki, Węgrów nawet Warszawa w której często bywam, chętnie pojadę z kimś z tej okolicy. Samemu nudni będzie a więcej niż w 3 osoby nie ma sensu żeby z bagażami na kolanach nie siedzieć :) jak ktoś byłby chętny pisać na priv albo lepiej na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ponieważ z priva nie przychodzą powiadomienia a nie wchodzę na to forum codziennie

Więcej
2018/02/18 21:12 #46997 przez KonradOS

KonradOS odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Siemanko, mam na imię Konrad. Przymierzam się poważnie do wzięcia udziału w rajdzie. Planuję jechać Lada Niva. Jesli jestes zainterezowany napisz, lub odezwij sie pod nr tsl. 508 354 774. Pozdrawiam, Konrad

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008