Szukam załogantów.

Więcej
2018/08/14 21:18 - 2018/08/14 21:20 #48477 przez Bahama Yellow

Bahama Yellow odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Witam, jestem z Wrocławia, ekipa się rozpadła z powodów losowych - jadę 5 raz (Nordkapp, Lloret de Mar, Kraj Basków i Sycylia), mój bolid to Złombolowy Polski Fiat 125 1300 z 1971 r bez udoskonaleń. Chętnie zabiorę na pokład 2-3 osoby pozytywnie nastawione do życia. Wyjazd planowany na ok 10-11 dni (powrót wtorek/środa 11/12 wrzesień), trasa do uzgodnienia.

Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!
Ostatnio zmieniany: 2018/08/14 21:20 przez Bahama Yellow.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/08/15 23:08 #48512 przez Dziki Bill

Dziki Bill odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Hej,
Szukamy 1-2 osóbyny do załogi Dzikiego Billa, Aktualnie mamy 4 osoby (26-30 lat) startujemy z Krakowa, jest to nasz 2 Złombol, 2 lata temu udało nam się dojechać do Palermo (i wrócić o własnych kołach). W tym roku planujemy powtórzy tamten sukces:-)
Powrót planujemy na piątek-sobotę, trasa w trakcie uzgodniania.
Osoby chętne zapraszamy do kontaktu.
Jedźcie z nami będzie spoko:-)
Pozdrawiamy,
Załoga Dzikiego Billa

Więcej
2018/08/16 08:39 - 2018/08/16 08:39 #48519 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

swbr napisał: Tradycyjnie jak w ubiegłych latach rozpoczynam temat.
Poszukujemy załogantów - najchętniej para 40 + - choć jedno z prawem jazdy i doświadczeniem w prowadzeniu samochodu, mile widziany komunikatywny angielski.
Samochód to Polonez 1,4 Rover (przygotowany do wyjazdu,przetestowany na poprzednim złombolu i w ciągłej eksploatacji) + przyczepka namiotowa (umożliwia zapakowania większości bagaży dla wygody podróżowania - w awaryjnych wypadkach możliwy nocleg dla 4 osób). Nie ma problemu jeśli nie macie sprzętu biwakowego - mogę odsprzedać namiot,śpiwory i materac.
Najchętniej świętokrzyskie lub śląskie. Konieczna wcześniejsza integracja - wyjazd na weekend. Wymagam wcześniejszej zaliczki (powiedzmy 500 zł) po wzajemnym zaakceptowaniu ze względu na złe doświadczenia z ubiegłego roku. Podział kosztów w tym zakup części zapasowych i opłat za rejestrację.Planowane 10-12 noclegów - trasa w tamtą stronę szybka ( Serbia ) - powrót przez Albanię lub Rumunię. kontakt Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Aktualne.
Ostatnio zmieniany: 2018/08/16 08:39 przez swbr.

Więcej
2018/08/17 14:22 #48548 przez Jeźdźcy Apokalipsy

Jeźdźcy Apokalipsy odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Jadę UAZem, szukam jeszcze dwóch osób, nie trzeba się znać na mechanice, bo to ja wszystko ogarniam, z resztą wszystkie napędy po kapitalnym remoncie więc ryzyko awarii jest małe. Prędkość przelotowa to ok 100km/h więc można gonić. Planowany czas podróży to ok 10-12 dni, więc będzie można coś pozwiedzać.
Jestem z okolic Kostrzyna nad Odrą, fajnie by było, jakby nie dzieliło nas 600 km, chociaż i to w ostateczności można zaakceptować.
Dzwonić! Jedyna taka okazja! 883 200 847
Pozdrawiam, Konrad

Więcej
2018/08/23 01:02 #48652 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Limbowa najlepsza ulica w Gdyni poszukuje jednej osoby do załogi, jest nas tylko 3, wyjazd niskobudzetowy na 14 dni, dużo zwiedzania i NURKOWANIA ....zapraszam, szacunkowy koszt 1500-1600zł / osoba ze wszystkim , paliwo, autostrady, noclegi i jedzenie zabrane z PL

Podstawą elektryki są dobre styki !

Więcej
2018/08/23 19:21 - 2018/08/23 19:24 #48666 przez stere tłoki

stere tłoki odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Halo LIMBOWA... Zgłasza się brakujący załogant. Mam na imię Radek, właśnie skończyłem 46 lat, mieszkam w Rzeszowie. Jestem typem wyprawowym, turystycznym i towarzyskim. Objechałem kawałek świata starymi samochodami, nawet jestem właścicielem jednego, ale spoza złombolowej listy. Jeśli mnie przygarniecie, to wreszcie zrealizuję pomysł żeby zobaczyć słynny Złombol od środka - i Bałkany przy okazji :-)
Ostatnio zmieniany: 2018/08/23 19:24 przez stere tłoki.

Więcej
2018/08/25 11:12 #48723 przez stere tłoki

stere tłoki odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Jeśli jakiś kierowca porzucony przez załogę szuka towarzysza podróży, albo ma wolne miejsca w samochodzie, to ja się zgłaszam. Wpłacę ile trzeba i nie będę zawadzał w trasie. Przeciwnie, mam wieloletnie doświadczenie z wypraw starymi samochodami. Planowałem wziąć udział w Złombolu 2018, ale jakoś ekipa się rozlazła, a nie mam własnego odpowiedniego samochodu. Jem wszystko, piję prawie wszystko, nie palę, mam 46 lat i na co dzień mieszkam w Rzeszowie. Prowadzę dużo i chętnie, nie gubię się w trasie, no i mam poczucie humoru :-) Radek
P.S. Najlepiej czas wyjazdu do 10 dni.

Więcej
2018/08/25 11:37 #48725 przez AmbaFatimaiNima

AmbaFatimaiNima odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Poszukuję 2 osób do załogi żuka, jedziemy w 3 osoby ja(31lat), narzeczona i siostrzeniec. Poszukujemy najlepeij pary w podobnym wieku. Planowana trasa na metę to głowna a powrót trasą albańską. Powrót ok 12-13 września

Więcej
2018/08/25 16:27 #48733 przez LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni

LIMBOWA najlepsza ulica w Gdyni odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Oferta dla jednej osoby do naszej załogi dalej aktualna , Stere Tłoki napisałem Ci prywatną wiadomość

Podstawą elektryki są dobre styki !

Więcej
2018/08/26 20:34 #48767 przez Zerwani_ze_smyczy

Zerwani_ze_smyczy odpowiedział w temacie: Szukam załogantów.

Cześć,
z przyczyn zdrowotnych wypadł z naszej ekipy jeden załogant, chętnie kogoś zabierzemy na pokład. Jedziemy z Poznania, ale lokalizacja nie ma znaczenia, planujemy podróż na 2 tygodnie (w stronę mety połączenie trasy głównej i Albańskiej, powrót wybrzeżem Morza Czarnego do Odessy). To będzie nasz drugi Złombol
Kontakt tel 794 685 757 lub przez forum
Pozdrawiam, Kuba

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008