Złombol 2018 - szukam ekipy

Więcej
2017/12/07 23:55 #46177 przez Jurji

Jurji stworzył temat: Złombol 2018 - szukam ekipy

Cześć
Jak w temacie szukam ekipy która miałaby wolne miejsce i chętnie przygarnęłaby mnie na przyszłoroczny wyjazd. Piszę już teraz co by później nie było za późno ;)
Wybredny nie jestem, mogę jechać jako czwarty pasażer malucha :D
Jakby ktoś był zainteresowany moją kandydaturą dajcie znać, pogadamy, opowiem coś o sobie itp

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2017/12/08 20:38 #46182 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Jurji napisał: Cześć
Jak w temacie szukam ekipy która miałaby wolne miejsce i chętnie przygarnęłaby mnie na przyszłoroczny wyjazd. Piszę już teraz co by później nie było za późno ;)
Wybredny nie jestem, mogę jechać jako czwarty pasażer malucha :D
Jakby ktoś był zainteresowany moją kandydaturą dajcie znać, pogadamy, opowiem coś o sobie itp

Masz prawko ? Palisz ? Pijesz ?

Więcej
2017/12/09 12:38 #46183 przez Jurji

Jurji odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Mam prawko, jeżdżę dużo.
Nie palę.
Abstynentem nie jestem.

Więcej
2017/12/09 18:20 - 2017/12/09 18:23 #46184 przez swbr

Jurji napisał: Mam prawko, jeżdżę dużo.
Nie palę.
Abstynentem nie jestem.

Już Cię prawie lubimy ale : skąd jesteś i ile masz wiosenek ?Lekka znajomość mechaniki ? Znajomość język obcego oprócz łaciny ?Wkład pracy przed wyjazdem ? Pozyskiwanie darczyńców ?
Ostatnio zmieniany: 2017/12/09 18:23 przez swbr.

Więcej
2017/12/09 19:23 #46185 przez Jurji

Mieszkam koło Gdyni. 21 lat.
Ogólnie mechanika nie jest mi obca (studiuję na PG) ale przy samochodzie jeszcze się nie sprawdzałem chociaż koło potrafię zmienić ;)
Oprócz łaciny to angielski i niemiecki.
Dwa ostatnie pytania to sprawa wiadomo do dogadania, ale jak najbardziej jestem na tak.

Więcej
2018/01/01 17:25 #46319 przez Jurji

Up!

Więcej
2018/01/01 18:44 #46327 przez SWiola

SWiola odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

My również chętnie przyłączymy się z mężem do kogoś. Nie posiadamy auta ,niestety. Nigdy niebyliśmy na tego typu imprezie. Jestesmy młodzi chętni do wspólnej zabawy. Mąż i ja posiadamy prawo jazdy, do tego mąż z zamiłowania jest mechanikiem , majsterkowiczem, sam naprawia nasze autko ;) jest to jego pasja. Przy mnie nie zgniecie z głodu ;).
Jak ktoś szuka ekipy chętnie sie przyłączymy jesteśmy z Gdańska , często bywamy również w rodzinnej miejscowości w Augustowie na podlasiu. ;)

Więcej
2018/01/01 19:01 #46331 przez atronic

atronic odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Witam wszystkich.
Od pewnego czasu napalam się na wyjazd Złombolowy. Poszukuję wolnych 2 miejsc w ekipie, która byłaby chętna do zabrania małżeństwa pochodzącego z połowy lat 70' z Gdyni. Oboje nie palący, 1 szt prawa jazdy z dużym stażem. W swojej historii byłem właścicielem 3 dużych fiatów, więc tematyka napraw mechanicznych produktów samochodopodobnych z lat 80' nie jest mi obca. Chęć uczestnictwa w znalezieniu darczyńców , oczywiście jest, jak również chęć zaangażowania w przyszykowanie mobilka.

Więcej
2018/01/01 19:32 #46335 przez swbr

Wprawdzie nie Gdynia ale czy to ma znaczenie ? Samochód to Polonez 1,4 16 V Pb ze stażem w Hiszpanii - prawdopodobnie z przyczepką namiotową - 4 miejsca do spania albo składaną campingową - też możliwe spanie w 4 lub własny namiot. Konieczne wcześniejsze osobiste poznanie np. w jakiś weekend majowy. Koszty wyjazdu do podziału - ze względu na ubiegłoroczne złe doświadczenia wymagana zaliczka - dla uniknięcia nieporozumień - proponuję jakieś wspólne konto z blokadą środków do 01.09.2018 - mile widziany wspólny zakup przyczepki. Planowana trasa - goo.gl/maps/1FvNVMS2NXx .

Więcej
2018/01/01 19:41 #46337 przez SWiola

SWiola odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Widzę ze ogromne doświadczenie Pan ma. Proszę mi tylko powiedziec przybliżony koszt z poprzedniego wyjazdu to ile,mnoej wiecej? I

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008