Złombol 2018 - szukam ekipy

Więcej
2018/08/25 11:08 #48722 przez stere tłoki

stere tłoki odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Jeśli jakiś kierowca porzucony przez załogę szuka towarzysza podróży, albo ma wolne miejsca w samochodzie, to ja się zgłaszam. Wpłacę ile trzeba i nie będę zawadzał w trasie. Przeciwnie, mam wieloletnie doświadczenie z wypraw starymi samochodami. Planowałem wziąć udział w Złombolu 2018, ale jakoś ekipa się rozlazła, a nie mam własnego odpowiedniego samochodu. Jem wszystko, piję prawie wszystko, nie palę, mam 46 lat i na co dzień mieszkam w Rzeszowie. Prowadzę dużo i chętnie, nie gubię się w trasie, no i mam poczucie humoru :-) Radek

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/08/25 11:34 #48724 przez AmbaFatimaiNima

AmbaFatimaiNima odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

BurakCukrowy szukacie dalej ekipy??

Więcej
2018/08/25 15:19 #48728 przez BurakCukrowy

BurakCukrowy odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Z chęcią się dołączymy

Więcej
2018/08/25 16:11 #48729 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

stere tłoki napisał: Jeśli jakiś kierowca porzucony przez załogę szuka towarzysza podróży, albo ma wolne miejsca w samochodzie, to ja się zgłaszam. Wpłacę ile trzeba i nie będę zawadzał w trasie. Przeciwnie, mam wieloletnie doświadczenie z wypraw starymi samochodami. Planowałem wziąć udział w Złombolu 2018, ale jakoś ekipa się rozlazła, a nie mam własnego odpowiedniego samochodu. Jem wszystko, piję prawie wszystko, nie palę, mam 46 lat i na co dzień mieszkam w Rzeszowie. Prowadzę dużo i chętnie, nie gubię się w trasie, no i mam poczucie humoru :-) Radek

Zapraszamy nie tylko do wspólnej podróży - oferujemy zarąbiste towarzystwo - wprawdzie troszkę starsi jak Ty , ale z duuużymi potrzebami towarzyskimi.

Więcej
2018/08/25 16:12 #48730 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

BurakCukrowy napisał: Z chęcią się dołączymy

A coś o was ?

Więcej
2018/08/25 16:18 #48732 przez BurakCukrowy

BurakCukrowy odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Mialo byc odpowiedzia do ambafatimainima

Więcej
2018/08/26 12:06 #48753 przez CARO_BEZ_FILTRA

CARO_BEZ_FILTRA odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Mam całego poloneza do dyspozycji.

Więcej
2018/08/26 14:28 #48756 przez Grudzin

Grudzin odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Witam, w związku z tym, że rozpadła nam się ekipa z przyczyn nieprzewidzianych, z kolegą poszukujemy ekipy która by nas ugościłą w swoim bolidzie :) jesteśmy w pełni pryzogotowani. Ja jestem kierowcą, a kolega kucharzem. Pochodzimy z pod Warszawy więc fajnie by było zabrać się z ekipą z okolic, ale oczywiscie jestesmy otwarci na ciekawe propozycje :) tolerancja na alkohol bardzo wysoka zarowno u mnie jak i u kolegi, oczywiscie chcielibysmy po drodze tez cos zobaczyc, znamy pare ciekawych miejsc w ktorych fajnie byloby sie napic i zrobic zdjecie :) kontakt najlepiej telefoniczny 790590207 o kazdej porze dnia :)

Więcej
2018/08/26 14:43 #48757 przez KuRaKao

KuRaKao odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Ktoś chętny by się pouciskać we 3 w maluchu?

Jedziemy z kumplem ( obaj 23 lata) w malczanie, z bagażnikiem dachowym BOXem. Miejsce dla 3 jest - bo było od początku planowane, niestety jeden znajomy się wykruszył. Możemy przygarnąć jednego chłopaka .

Więcej
2018/08/26 17:39 #48764 przez CARO_BEZ_FILTRA

CARO_BEZ_FILTRA odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Witam. Niestety w tym roku posypała mi się załoga na Złombol w związku z tym poszukuje dwie osoby do teamu. Najlepiej w okolicy do 100 km od Katowic ale rozważę każde zgłoszenie. Moje wymagania to aktualne prawo jazdy kat.b i dwa tygodnie wolnego czasu . Kontakt 503854934 lub na priv.
Podziękowali: Albatrosy

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008