Złombol 2018 - szukam ekipy

Więcej
2018/02/02 11:00 #46865 przez BrakTeamu1

BrakTeamu1 odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Z góry przepraszam, wiadomość powielam w kolejnym temacie dla większego zainteresowania swoim postem.
Witam. Para z okolic Malborka i Gdańska pragnąca uczestniczyć w tegorocznym rajdzie poszukuje dwóch miejsc w aucie. Oboje pracujemy mamy 24, 25 lat. Dziewczyna potrafi wyprać ugotować oraz zadbać o porządek i organizację gratis prawo jazdy kat. B. Chłopak zapalony mechanik ma trochę sprzętu, umiejętności i wiedzy. Zawodowy kierowca kat. B, C. Oczywiście oferujemy pełną pomóc w przygotowaniu auta wyjazdu oraz znalezienia darczyńców, kilku już nawet mamy ugadanych. Jeśli znajdą się jakieś chętne osoby aby nas przygarnąć proszę o kontakt priv lub e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Jeśli są tu osoby chętne z naszej okolicy jesteśmy nastawieni także na możliwość zorganizowania nowej ekipy zakup i przygotowanie auta i wyjazd własnym autem. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kontakt.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/02/04 20:45 #46877 przez blackgate98

blackgate98 odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Witam mam 19 lat i chciałbym przeżyć przygodę życia dlatego z chęcią dołączę do załogi. Poszukuję 1 miejsca. Jestem osobą kulturalną, posiadającą prawo jazdy oczywiście jeżeli jakaś załoga była by skłonna zabrać mnie ze sobą nie odmówię wcześniejszej integracji a nawet zachęcę do niej. Mieszkam w Tomaszowie Lubelskim ale mam możliwość dojechać do ewentualnej załogi.

Więcej
2018/02/10 21:49 - 2018/02/10 21:51 #46915 przez Mkzibi

Mkzibi odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Swiola Cześć jesteście jeszcze chętni na wyjazd. Jestem z Gdańska nie mam załogi.
Ostatnio zmieniany: 2018/02/10 21:51 przez Mkzibi.

Więcej
2018/02/15 10:30 #46964 przez lukkos89

lukkos89 odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Łukasz z Hrubieszowa, poszukuję ekipy która mogłaby mnie przygarnąć (im bliżej wschodu tym lepiej) lub ludzi do stworzenia własnej ekipy.
W przypadku dołączenia do kogoś już mniej lub bardziej ogarniętego w przygotowaniach, oferuję oczywiście pomoc w uzyskaniu sponsorów, wsparcie finansowe teamu na przygotowanie bolidu i paliwo, podstawy mechaniki oraz oczywiście czynnie używaną plastikową plakietkę z kategorią B oraz A.
W przypadku znalezienia pozytywnie zakręconej ekipy do zbudowania na wariackich papierach, bo czasu nie ma bardzo dużo, własnego teamu oczekuje od załogantów pomocy w znalezienie odpowiedniego auta, które mogę kupić sam, jednak przydała by się drobna pomoc w przygotowaniu i paliwie. Fajnie by było żeby przynajmniej 1 osoba miała prawko i jakieś doświadczenie w prowadzeniu auta.
Wszystko do dogadania, jestem elastyczny.

Więcej
2018/02/15 11:02 #46965 przez Gniotsa Nie Łamiotsa

Gniotsa Nie Łamiotsa odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

lukkos89 napisał: oferuję oczywiście pomoc w uzyskaniu sponsorów

Chodziło Ci o Darczyńców :)

Regulamin napisał: 4. SPONSORING
NIE DOZWOLONY! NIE DOZWOLONY! NIE DOZWOLONY! Naszą żelazną regułą jest 100% dla dzieci!

Przyjęcie sponsoringu prowadzi do natychmiastowej dyskwalifikacji lub do niedopuszczenia do rajdu.

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka

Więcej
2018/02/15 15:38 #46967 przez lukkos89

lukkos89 odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

O to dokładnie mi chodziło.
Źle się wyraziłem.

dziięki za poprawę
Podziękowali: Gniotsa Nie Łamiotsa

Więcej
2018/02/15 19:28 #46968 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

lukkos89 napisał: Łukasz z Hrubieszowa, poszukuję ekipy która mogłaby mnie przygarnąć (im bliżej wschodu tym lepiej) lub ludzi do stworzenia własnej ekipy.
W przypadku dołączenia do kogoś już mniej lub bardziej ogarniętego w przygotowaniach, oferuję oczywiście pomoc w uzyskaniu sponsorów, wsparcie finansowe teamu na przygotowanie bolidu i paliwo, podstawy mechaniki oraz oczywiście czynnie używaną plastikową plakietkę z kategorią B oraz A.
W przypadku znalezienia pozytywnie zakręconej ekipy do zbudowania na wariackich papierach, bo czasu nie ma bardzo dużo, własnego teamu oczekuje od załogantów pomocy w znalezienie odpowiedniego auta, które mogę kupić sam, jednak przydała by się drobna pomoc w przygotowaniu i paliwie. Fajnie by było żeby przynajmniej 1 osoba miała prawko i jakieś doświadczenie w prowadzeniu auta.
Wszystko do dogadania, jestem elastyczny.

priv

Więcej
2018/02/15 22:43 #46973 przez ApolloXIII

ApolloXIII odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Starem hm swietna mysl jak jeszcze kogos szukacie chetnie sie zabiore ;-)

Więcej
2018/02/16 01:00 #46975 przez Agrodex Rally Team

Agrodex Rally Team odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

nie wiem Kolego @ApolloXIII do kogo skierowałes pytanie odnosnie miejsca w Starze. U nas wygląda na komplet, póki co, jednak załoga @KALYCKITEAM się ogłaszała na poprzedniej stronie, że szukaja obsady do Stara 244 ze straży pożarnej. zlombol.pl/forum/profil/1811-kalyckiteam

Więcej
2018/02/16 10:12 - 2018/02/16 10:12 #46977 przez Czerwony Team

Czerwony Team odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

ApolloXIII napisał: Starem hm swietna mysl jak jeszcze kogos szukacie chetnie sie zabiore ;-)

O ApolloXIII żyje :D Pozdrowienia!
Ostatnio zmieniany: 2018/02/16 10:12 przez Czerwony Team.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008