Złombol 2018 - szukam ekipy

Więcej
2018/02/18 08:27 #46989 przez Luka

Luka odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Cześć złombolowicze! ;)

Jestem Łukasz, pochodzę z okolic Trójmiasta, wspólnie z dziewczyną poszukujemy ekipy z którą moglibyśmy się zabrać na tegoroczną imprezę Złombol. Wiek 22, 23 lata, oboje pracujemy. Komunikatywny Angielski oraz czynne prawo jazdy kat. B. Stara motoryzacja, oraz przygotowanie auta na daleką wyprawę to nie obcy temat. Poprzednie zajęcie na długie wieczory, to 38letni vw t3..
Chetnie pomożemy w znalezieniu darczyńców, oraz przygotowaniu auta.

Jeśli znajdą się jakieś osoby, które nas przygarną, proszę o wiadomość priv.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/02/18 15:06 - 2018/02/18 15:07 #46994 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Do niańczenia się nie nadaję pomimo tego, że mam 2 wolne miejsca w Barkasie i odsyłam do OLAFa, Tomek to chodząca cierpliwość
Ostatnio zmieniany: 2018/02/18 15:07 przez BarkASY team.
Podziękowali: OSK OLAF

Więcej
2018/02/22 13:53 #47010 przez OSK OLAF

OSK OLAF odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Luka napisał: Cześć złombolowicze! ;)

Jestem Łukasz, pochodzę z okolic Trójmiasta, wspólnie z dziewczyną poszukujemy ekipy z którą moglibyśmy się zabrać na tegoroczną imprezę Złombol. Wiek 22, 23 lata, oboje pracujemy. Komunikatywny Angielski oraz czynne prawo jazdy kat. B. Stara motoryzacja, oraz przygotowanie auta na daleką wyprawę to nie obcy temat. Poprzednie zajęcie na długie wieczory, to 38letni vw t3..
Chetnie pomożemy w znalezieniu darczyńców, oraz przygotowaniu auta.

Jeśli znajdą się jakieś osoby, które nas przygarną, proszę o wiadomość priv.

Zapraszam do mojej ekipy. Jedzie z nami Seba z Gdańska. A ,,Barkasa" nie słuchaj- żarci sobie a to super gościu :)

Więcej
2018/02/22 19:07 - 2018/02/22 19:12 #47012 przez Luka

Luka odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Tak mi się przykro zrobiło po tym co napisał "Barkas", że przedwczoraj kupiłem poloneza na otarcie łez. ;P
Dzięki Olaf, do zobaczenia na starcie....chyba, że coś się zmieni i nie będę jechał swoim autem, to dam znać :)
Ostatnio zmieniany: 2018/02/22 19:12 przez Luka.

Więcej
2018/02/26 09:44 #47027 przez Kurczak Truck

Kurczak Truck odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Cześć!
Dwa lata temu brałem udział w Złombolu Polonezem Truck, jechałem bez zmiennika -żona nie dojechała....
Mam 42 lata i mieszkam w Wawie. W tym roku chcę znów przeżyć niezwykłą podróż zabierając żonę... może się tym razem zdecyduje :)
Jeśli macie 2 wolne miejsca proponuję 100% kwoty darczyńców, udział w kosztach podróży oraz doświadczenie Złombolowe.
Maciej Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 781 811 077
Załączniki:

Więcej
2018/02/26 10:42 #47029 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

wysłałem maila

Więcej
2018/02/28 14:51 #47042 przez OSK OLAF

OSK OLAF odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Witam serdecznie.

Kolejny raz wybieramy się na Złombol i poszukujemy 3 chętnych osób do naszej załogi.
Jedziemy z Katowic, 6-cio osobowym lublinem.
Auto przygotowuję osobiście.
Trasa obejmuje Rumunię, Serbię, Grecję, Albanię i pozostałe kraje, które trzeba przejechać aby tam dotrzeć.
Wyjazd na dwa tygodnie. Planowany kilkudniowy pobyt w Albanii.
Dużo zwiedzania.

Od załogantów oczekuję samodzielności i zaangażowania w czasie podróży ( nikogo nie mam zamiaru niańczyć, a tym bardziej nikomu usługiwać). Jeśli ktoś jest oderwany od spódnicy mamusi to ze mną nie wytrzyma. Obowiązkiem załogantów jest pozyskanie darczyńców ( idea Złombola to pomoc dzieciakom, a nagrodą wspólna podróż) i oczywiście partycypacji w kosztach podróży tj. ubezpieczenie, paliwo, autostrady, parkingi, promy, awarie.....

Jeśli ktoś jest chętny proszę o kontakt @ lub 608314908
Pozdrawiam Tomek z OSK OLAF
Załączniki:

Więcej
2018/03/02 18:20 - 2018/03/02 18:26 #47044 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Oj Tomasz Tomasz.... Oświadczam, że kto chce przyłączyć się do którejś z załóg to OSK OLAF jest jedną z najlepszych, najprzyjaźniejszych, najtolerancyjniejszych i najsympatyczniejszych. Przejechaliśmy razem tysiące km i fakt, że ze mną wytrzymał jest na to jednym z dowodów. :)
Ostatnio zmieniany: 2018/03/02 18:26 przez BarkASY team.

Więcej
2018/03/03 00:46 #47045 przez Pegazy

Pegazy odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Ale sobie słodzicie BarkASY team i OSK OLAF. Ja chciałby zdementować . Kto chce odpocząć i mieć wyjazd z cyklu All inclusive - to nie polecam :P .Tacy wariaci jak te dwie ekipy niestety zmuszą do wakacji typu : WejdźwTo&Przeżyj&MiejZajebisteWspomnienia . Co kto lubi.
A tak na serio to polecam.

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)

Więcej
2018/03/15 00:00 #47106 przez Chłopcy z PRL

Chłopcy z PRL odpowiedział w temacie: Złombol 2018 - szukam ekipy

Skończcie już to wzajemne zachwalanie bo mi się wazelina z monitora wylewa. Ogólnie jak wszyscy wiedzą to Złombol jest ..ujowy. Męczący, często nie ma co i gdzie zjeść, policja czasem się czepia, auto się psuje, na kempingach płatna ciepła woda albo w ogóle jej nie ma. A czasem po prostu nie wpuszczą. No i nie zawsze dojechanie na metę gwarantuje, że będzie gdzie spać. All inclusive samolotem wychodzi taniej. Także jak powyższe nie zniechęciło to jechać,

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Podziękowali: BarkASY team, OSK OLAF

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008