Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
- Tom Bombadil
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Seba
Tom Bombadil odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
https://www.facebook.com/seba.jacko - https://www.youtube.com/channel/UCNoFY4yCQhGqAac03GkNI3w/videos
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- WLKP
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
WLKP odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
Kantory są, wolę jednak wypłacić i się nie zastanawiać jak bardzo mnie ojebali na kursie. Często w tych krajach można płacić po prostu w euro. Do tego stopnia, że na kempingu w Albanii nawet nie potrafili podać ceny w lekach. Tak, czy inaczej z euro w portfelu krzywdy tam sobie nie zrobisz.
2016, 2017, 2018, 2019.
nawakacje.eu
- swbr
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Oklaski: -5
- Otrzymane podziękowania: 57
swbr odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
- maupole
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 10
- Otrzymane podziękowania: 31
maupole odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
- Rezerwat Przygody
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 31
Rezerwat Przygody odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
jakieś 3 do 5 dniswbr napisał: Jak długo czekaliście na kartę po zasileniu konta ? Dostaję ciągle maile abym zamówił kartę a wpłata już dawno wysłana.
- Silent A
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Silent A odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
1. W czasie weekendu pojawia się dodatkowa prowizja przy wymianach. Warto o tym pamiętać i wymianę robić na zapas w tygodniu, w razie czego zawsze możemy zrobić kolejną wymianę jak nam coś zostanie.
2. Karta nie zadziałała mi na stacjach samoobsługowych w Finlandii i Norwegii przy płatnościach w automacie na dystrybutorze. Wygląda na to że nie obsługuje tymczasowego blokowania pieniędzy. Jak na tej samej stacji wybrało się płatność w kasie a nie w automacie to karta działała. Nie chodziło o brak kasy na koncie bo było tyle ile trzeba. Karty z aliora działały w automacie.
Automatyczną konwersję kasy sprawdziłem (przypadkiem) i działa chyba nie do końca jak to sobie wyobrażałem - nie dobiera brakującej kasy do waluty którą chcemy płacić tylko jednorazowo wymienia całą kwotę z innej waluty na tą w której płacimy. W moim przypadku pomimo tego że miałem korony duńskie (ale za mało) to wymieniło mi korony norweskie na duńskie na całą kwotę którą miałem zapłacić. A to co miałem to mi dalej zostało.
Ogólnie karta działa dobrze, przy płaceniu dostaję info na komórce zanim potwierdzenie z czytnika skończy się drukować

- Mkzibi
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Oklaski: 6
- Otrzymane podziękowania: 8
Mkzibi odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
- MDGrzybki
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
MDGrzybki odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
- dziKUNY
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 1
dziKUNY odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem
MDGrzybki napisał: A powiedzcie jaka kartę wybrać visę czy master card ?
widze tylko vise przy darmowym koncie.
tu jest link z darmowa dostawa karty jakby ktos jeszcze potrzebowal: roadtripbus.pl/karta-revolut-za-darmo/
przed chwila zamawialem, dziala
- Poldolnięci
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Poldolnięci odpowiedział w temacie: Revolut. Darmowa karta płatnicza multiwalutowa bez prowizji z dobrym kursem