Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

Więcej
2018/04/17 08:45 - 2018/04/17 08:45 #47391 przez IsMirEgal

IsMirEgal stworzył temat: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

Cześć. Zarejestrowałem się, opłaciłem naklejki i "wpisowe". Niedługo powinienem mieć ID.
Będę miał kilku małych darczyńców, którzy będą robić wpłaty na mój team. Czy ja mam od nich brać potwierdzenie przelewu by udokumentować zebraną kwotę? Czy organizator to będzie gdzieś to widział? Czytałem regulamin i uczestnika i darczyńcy ale nie wyczytałem nic takiego jak potwierdzić zebraną kwotę. Ale jak w temacie jestem zielony i głupi :)
Ostatnio zmieniany: 2018/04/17 08:45 przez IsMirEgal.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/04/17 14:16 #47392 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

IsMirEgal napisał: Cześć. Zarejestrowałem się, opłaciłem naklejki i "wpisowe". Niedługo powinienem mieć ID.
Będę miał kilku małych darczyńców, którzy będą robić wpłaty na mój team. Czy ja mam od nich brać potwierdzenie przelewu by udokumentować zebraną kwotę? Czy organizator to będzie gdzieś to widział? Czytałem regulamin i uczestnika i darczyńcy ale nie wyczytałem nic takiego jak potwierdzić zebraną kwotę. Ale jak w temacie jestem zielony i głupi :)

Jeśli darczyńcy prawidłowo oznaczyli wpłaty nazwą załogi to organizatorzy je zaksięgują na Twoim koncie , ale dla pewności weź ze sobą potwierdzenia przelewów.

Więcej
2018/04/20 17:05 #47425 przez C.H. Robinson Teresin Team

C.H. Robinson Teresin Team odpowiedział w temacie: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

Potwierdzenia przelewów powinieneś mieć ze sobą na starcie, w razie gdybyś został wytypowany do weryfikacji naklejek.

2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?

Więcej
2018/04/20 17:56 #47426 przez LosFavoritos

LosFavoritos odpowiedział w temacie: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

Wydaje mi się (też jadę pierwszy raz), że warto byłoby mieć potwierdzenia/screeny zbiórek facebookowych wydrukowane jeżeli taką prowadzicie ;)

"Robim co możem! Mocy przybywaj!"
Złombol '18 Katowice-Chalkidiki, całe 0 awarii ;)

Więcej
2018/05/22 10:44 - 2018/05/22 10:46 #47617 przez dEfekt Motyla

dEfekt Motyla odpowiedział w temacie: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

Nie chce mi się nowego tematu zakładać. Taką zagwozdkę mam...

Chodzi o przekazanie wpłaty na Złombol w imieniu ekipy przez system "Przekaż darowiznę on-line".
System obsługuje DotPay. Potwierdzenie przelewu w tytule zawiera niewiele mówiący tytuł "nr SG8VR.... odbiorca KIP SA" a mailem dodatkowo wysłane jest potwierdznenie wyglądające jak na załączonym obrazku. W obu przypadkach jest czytelne tylko imię i nazwisko darczyńcy.
Jak ja mam podejść do tak wykonanego przelewu?

PS: można ten topic podwiesić jako zbiorczy o darowiznach ? Ewentualnie scalić z drugim podobnym, który tu się gdzieś plątał na forum?

yourij & krusza, nas nic nie rusza!
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 2018/05/22 10:46 przez dEfekt Motyla.
Podziękowali: Ala montana

Więcej
2018/05/22 20:10 #47623 przez Ala montana

Ala montana odpowiedział w temacie: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

Mam podobną sytuację a Darczyńca nie ma innego potwierdzenia oprócz tego.
Jak nam to organizatorzy będą dopisywać do danej ekipy jak jej tu nie ma ?

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Załączniki:

Więcej
2018/06/05 13:14 #47694 przez Ekipa Trapeza

Ekipa Trapeza odpowiedział w temacie: Jadę pierwszy raz. Jestem zielony..głupi (zbieranie darowizn)

LosFavoritos napisał: Wydaje mi się (też jadę pierwszy raz), że warto byłoby mieć potwierdzenia/screeny zbiórek facebookowych wydrukowane jeżeli taką prowadzicie ;)

No właśnie. Zbiorki FB są jakoś oznaczane? Bo "idą przez" konto prywatnej osoby przecież. Jak to powiązać z załogą?

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008