Kto piłuje prosto na metę?

Więcej
2018/08/02 22:25 #48289 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Kto piłuje prosto na metę?

Dlatego My "Tam" polecimy sobie Słowacją, Węgrami, Rumunią (transfogaraska) i Bułgarią do Grecji. A nazad to już jak oczy poniosą. Albania, Macedonia, Bośnia i Bóg Jeden Wie gdzie jeszcze :-). Byle w 15 dniach się zmieścić. Chorwację sobie odpuścimy bo pomimo tego że miło i sympatycznie to kurewsko drogo. Czarnogórę bardzo polecam. Byłem w czerwcu i zakochałem się w tym kraju kolejny raz. Nasi znajomi wyczaili jakiś fajny camping w Albanii nad jez Szkoderskim , znany ponoć offroadowcom, standard europejski , ceny albańskie.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/08/10 08:40 #48386 przez Uaz Mud Boyz

Uaz Mud Boyz odpowiedział w temacie: Kto piłuje prosto na metę?

Hej,
Czy możesz podać jakies namiary na ten Camping?:)

Więcej
2018/08/10 09:23 #48388 przez BarkASY team

BarkASY team odpowiedział w temacie: Kto piłuje prosto na metę?

Zapytam kumpla bo on tam był. Na googlach są 3 więc ten najlepszy :-)

Więcej
2018/08/14 21:25 #48478 przez Gieroje

Gieroje odpowiedział w temacie: Kto piłuje prosto na metę?

zapytaj kumpla prosimy o ten camping nad jez Szkoderskim

2 złombole, zero awarii

Więcej
2018/08/15 07:06 #48489 przez swbr

swbr odpowiedział w temacie: Kto piłuje prosto na metę?

Więcej
2018/08/15 12:15 - 2018/08/15 12:58 #48495 przez WLKP

WLKP odpowiedział w temacie: Kto piłuje prosto na metę?

Shkodra Lake Resort to rzeczywiście fajny kemping i przystępny cenowo. Ma jednak jedną zasadniczą wadę - jest ok. 10 km poza miastem. Także wszelkie zakupy, zwiedzanie miasta itp. tylko autem, a parkowanie w Szkodrze nie jest najłatwiejsze. Także na jeden dzień opcja taka sobie. Dobre opinie ma Camping Legjenda, który jest bliżej centrum, ale osobiście tam nie byłem. Kawałek dalej, bo w Czarnogórze mogę Wam polecić: www.olivegardencamp.com/index.php/en/ - przepięknie położony, z właścicielem w naszych klimatach (były mechanik :)) - ale uprzedzam, dojazd trochę stromy.

A wracając do głównego wątku. Przestańcie beczeć jak baby i dajcie ludziom żyć. My w zeszłym roku byliśmy jedni z pierwszych na kempingu, ale że się trochę wynudziliśmy, tym razem rozkładamy trasę na 4 dni. Niemniej fajnie się słuchało o perypetiach chłopaków z uturbionego poloneza, mieli taką zajawkę i to zrealizowali. Jeśli ktoś sądzi, że dymali dzień i noc tylko po to, żeby szybko się nawalić i zacząć robić dym to gratuluję pomysłowości.

2016, 2017, 2018, 2019.
nawakacje.eu
Ostatnio zmieniany: 2018/08/15 12:58 przez WLKP.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008