- Otrzymane podziękowania: 4
POSZUKUJĘ PILOTA
- ŁiliamsZłombolTeam
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2019/05/03 19:18 #50363
przez ŁiliamsZłombolTeam
ŁiliamsZłombolTeam odpowiedział w temacie: POSZUKUJĘ ZAŁOGANTA
Cześć !
szukamy jednej chętnej osoby, jedziemy pierwszy raz na Złombol, mamy Lublina II już prawie na ukończeniu, chcemy jechać w 8 osób więc koszty dzielimy na osiem głów.
Wymagań raczej wielkich to nie mamy, ale jak potrafisz coś zrobić, ugotować to też będzie fajnie
Zainteresowanych zapraszam na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdro, ZSMMonTour
szukamy jednej chętnej osoby, jedziemy pierwszy raz na Złombol, mamy Lublina II już prawie na ukończeniu, chcemy jechać w 8 osób więc koszty dzielimy na osiem głów.
Wymagań raczej wielkich to nie mamy, ale jak potrafisz coś zrobić, ugotować to też będzie fajnie

Zainteresowanych zapraszam na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdro, ZSMMonTour
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Maciek4530
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2019/05/05 02:09 - 2019/05/05 02:15 #50365
przez Maciek4530
Maciek4530 odpowiedział w temacie: POSZUKUJĘ ZAŁOGANTA
Mam nadzieję że tutaj również można się ogłaszać 
Cześć! Poszukuje ekipy która była by chętna przyjąć 1 osobę (zielonego - nigdy niestety nie byłem na Złombolu) do swojego zespołu
Mam 23 lata, jestem absolwentem I stopnia studiów na PK, uwielbiam starą motoryzację (#zawszegratem) oraz podróżowanie samochodami, posiadam prawo jazdy kategorii B, polowe warunki mi nie straszne, gotować coś tam potrafię, uwielbiam degustować napoje wysokoprocentowe, czasem sam coś stworzę (cytrynówka)
Jeśli jakaś ekipa była by zainteresowana czekam na wiadomości
Jeśli chodzi o lokalizację to fajnie by było gdyby ekipa była z Krakowa, ew. Zakopanego - myślę że ułatwi to sporo rzeczy. Chętnie pomogę w przygotowaniu wozu (co prawda mam małe doświadczenie z mechaniką - uczę się od podstaw sam - aktualnie największe osiągnięcie to zmiana rozrządu wraz z napinaczem RedBlock-a w moim pierwszym Volvo 240) jednakże szybko uczę się takich rzeczy, omówię szczegóły i pomogę w organizacji oraz innych przygotowaniach - namioty, elementy biwakowe -oczywiście dołożę się również do paliwa, oraz każdego kosztu stricte podczas samego wydarzenia (promy, biwaki, prowiant itd.)
Jeśli był byś zainteresowany - pisz priv bądź pod maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
PS: mam 194cm wzrostu więc maluch zdecydowanie odpada - ale jeśli jedziesz sam, z przodu z trudem przeżyję

Cześć! Poszukuje ekipy która była by chętna przyjąć 1 osobę (zielonego - nigdy niestety nie byłem na Złombolu) do swojego zespołu

Mam 23 lata, jestem absolwentem I stopnia studiów na PK, uwielbiam starą motoryzację (#zawszegratem) oraz podróżowanie samochodami, posiadam prawo jazdy kategorii B, polowe warunki mi nie straszne, gotować coś tam potrafię, uwielbiam degustować napoje wysokoprocentowe, czasem sam coś stworzę (cytrynówka)

Jeśli był byś zainteresowany - pisz priv bądź pod maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

PS: mam 194cm wzrostu więc maluch zdecydowanie odpada - ale jeśli jedziesz sam, z przodu z trudem przeżyję

Ostatnio zmieniany: 2019/05/05 02:15 przez Maciek4530.
- Troli - BUS
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2019/05/09 23:12 #50388
przez Troli - BUS
Troli - BUS odpowiedział w temacie: POSZUKUJĘ ZAŁOGANTA
Witam,
Wysłałem do Was maila, przypomniałem sobie login do Zlombola
dlatego piszę też tutaj.
Zaktualizowałem profil o aktualne dane.
Wstępnie jestem zainteresowany.
Pozdrawiam - Wojtas

Pozdrawiam - Wojtas
- Troli - BUS
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2019/05/09 23:14 #50389
przez Troli - BUS
Troli - BUS odpowiedział w temacie: POSZUKUJĘ ZAŁOGANTA
Witam Lublin2Dublin
dlatego piszę też tutaj.
Pozdrawiam - Wojtas

Pozdrawiam - Wojtas
- Poldolnięci
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2019/05/20 19:53 #50460
przez Poldolnięci
Poldolnięci odpowiedział w temacie: POSZUKUJĘ ZAŁOGANTA
Witam!
Z powodu wykruszenia się załogi w tym roku poszukuję załoganta/załogantki. Do obsadzenia pozostają 3 miejsca.
Mam 24 lata, to mój 4 Złombol, jadę polonezem caro+ (trochę pomodzony 140km, klimatyzacja i inne bajery
). Jestem z Warszawy.
Planuje wyjechać do Katowic 28.06 a wrócić po około 2 tygodniach- zwiedzając Irlandię i Anglię. Co do trasy i terminu powrotu spokojnie się dogadamy
. Samochód już mam przygotowany, pozostała kwestia dozbierania brakującej kwoty od Darczyńców. Wszystkie koszty podróży będziemy dzielić po równo na wszystkich pasażerów.
Warunkiem koniecznym jest bardzo duże poczucie humoru oraz nie marudzenie. Nie musisz się znać na mechanice, językach ani mieć prawa jazdy
Proszę o kontakt pod numerem telefonu: 602876797
Czeka nas wspaniała zabawa!
Z powodu wykruszenia się załogi w tym roku poszukuję załoganta/załogantki. Do obsadzenia pozostają 3 miejsca.
Mam 24 lata, to mój 4 Złombol, jadę polonezem caro+ (trochę pomodzony 140km, klimatyzacja i inne bajery

Planuje wyjechać do Katowic 28.06 a wrócić po około 2 tygodniach- zwiedzając Irlandię i Anglię. Co do trasy i terminu powrotu spokojnie się dogadamy

Warunkiem koniecznym jest bardzo duże poczucie humoru oraz nie marudzenie. Nie musisz się znać na mechanice, językach ani mieć prawa jazdy

Proszę o kontakt pod numerem telefonu: 602876797
Czeka nas wspaniała zabawa!