Szukam ekipy

Więcej
2019/03/16 15:50 #50081 przez Rajdowiec

Rajdowiec stworzył temat: Szukam ekipy

Cześć wszystkim.

Chciałbym pierwszy raz wystartować w "Złombol".Mam 33 lata.
Nie mam jeszcze samochodu.Zastanawiam się jakie auto wybrać.
Tak więc poszukuje Pilota.Nie musisz mieć prawa jazdy.Wiek i płeć jest obojętna.
Samochód zapewnię ja.Postaram się kupić coś w dobrym stanie technicznym
ponieważ na mechanice znam się średnio.
Kocham lata dziewięćdziesiąte i dlatego bardzo podoba mi się taka impreza jak "Złombol" i mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Mam też pewne warunki dla mojej załogi,:
Tylko osoby niepalące ponieważ sam jestem niepalący (albo osoby nie palące w samochodzie gdyż w aucie jest u mnie bezwzględny zakaz palenia).

Jest u mnie też zakaz posiadania smartfona ( dopuszczalne są tylko telefony komórkowe z lat dziewięćdziesiątych najwyżej z początku lat 2000 jeśli ktoś nie ma niech sobie
kupi na allegro albo w komisie to wydatek groszowy).

Zabieramy ze sobą aparat fotograficzny analogowy (na kliszę) taki z lat dziewięćdziesiątych,jeśli ktoś nie ma to mu taki dam.

W mojej ekipie ma panować atmosfera młodzieżowa lat dziewięćdziesiątych. Możecie żartować, śmiać się, opowiadać kawały jak najbardziej a także spożywać
posiłki i napoje w nieograniczonych ilościach tzn.dowolnych. Nikomu nie będę miał za źle jeśli wyleje mu się kawa na fotel albo na tapicerkę.

Jeśli pomimo wszystko moje wymagania wydają się być za bardzo wygórowane istnieje możliwość drobnych negocjacji he,he.

To tyle.Piszcie do mnie.Czekam na wasze wiadomości.

Pozytywnie zakręcony

Rajdowiec

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008