Szukam załoganta

Więcej
2019/05/15 18:34 - 2019/05/15 23:33 #50418 przez Reductor.pl

Reductor.pl stworzył temat: Szukam załoganta

witam poszukujemy czwartej osoby chętnej wziąć udział w złombolu startujemy TARPANEM S237 z Wrocławia żeby za dużo nie zdradzić po tuningu . Kandydat powinien spełniać kilka warunków 1. Dobry humor 2. Mile widziane prawo jazdy kat B 3. Hajs gdyż koszty podróży dzielimy po równo w razie pytań proszę dzwonić lub pisać 604 714 288
Ostatnio zmieniany: 2019/05/15 23:33 przez Gniotsa Nie Łamiotsa.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2019/05/18 11:14 #50442 przez Motomateo

Motomateo odpowiedział w temacie: Szukam załoganta

Mateusz motomateo fb

Więcej
2019/05/22 23:49 #50476 przez GOŚCINNY SKŁAD

GOŚCINNY SKŁAD odpowiedział w temacie: Szukam załoganta

Cześć, Złombole. Poszukuję nowej ekipy do mojego Żuka. Byliśmy w ubiegłym roku w Grecji w 5 osób, niestety w tym roku pozostała częśc ekipy nie może ze mną jechać. Ja byłem też dwa lata temu w Noji lecz z inna ekipą. Żuk jest na 5 osób + małe łóżko z tyłu gdyby ktoś miał słaby dzień. Mam 30 lat, jestem z Radomska (woj. Łódzkie), na mechanicę znam się dobrze, więc ewentualne naprawy nie są problemem, pomoc i inwencja twórcza są jak najbardziej pożądane. Szukam ludzi wesołych, chcących przeżyć fajną przygodę za nieduże pieniądze, zobaczyć coś ciekawego, kawałek innego świata. Dziewczyny, chłopaki pisać priv badź Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. albo tel 532643782

Więcej
2019/05/29 08:12 #50503 przez ZIOMBOLE

ZIOMBOLE odpowiedział w temacie: Szukam załoganta

Poszukujemy dwóch chętnych śmiałków do uzupełnienia naszej ekipy. Niestety dwóch naszych załogantów z zeszłego roku nie może jechać z przyczyn osobistych. Jedziemy Lublinem . Startujemy z Kielc. Konkretnych planów na trasę jeszcze nie mamy.
Załączniki:

Więcej
2019/06/03 21:09 #50544 przez Mechanik nią wŁada

Mechanik nią wŁada odpowiedział w temacie: Załoga Mechanik nią włada szuka ekipy!

Cześć razem z żoną wybieramy się na zlombol, szukamy 1-2 osób do ekipy. Jesteśmy z Dolnego Śląska (Bielawa) jeśli ktoś chce jechać, albo zastanawia się czy chce, jest wesoły, wyluzowany i gotowy na przygodę życia, to właśnie Ciebie szukamy :)
Załączniki:

Więcej
2019/06/06 09:05 #50566 przez Carrambol

Carrambol odpowiedział w temacie: WOLNE MIEJSCE W AUCIE

Cześć Złombolowcy. Mam jedno wolne miejsce w aucie dla osoby chętnej na wyjazd. Po 2 latach przerwy wracamy do akcji dla dzieciaków i wielkiej przygody.
Z racji małej aktywności na internecie proszę o kontakt tylko telefoniczny na 501-039-504 . Do usłyszenia. Pozdrawiam.

Więcej
2019/06/06 12:03 #50568 przez Carrambol

Carrambol odpowiedział w temacie: WOLNE MIEJSCE W AUCIE

Carrambol napisał: Cześć Złombolowcy. Mam jedno wolne miejsce w aucie dla osoby zakręconej na PRL i chętnej na taki wyjazd. Po 2 latach przerwy wracamy do akcji dla dzieciaków i wielkiej przygody. Wyjeżdżamy z Gliwic Fiatem 125p kombi.
Z racji małej aktywności na internecie proszę o kontakt tylko telefoniczny na 501-039-504 . Do usłyszenia. Pozdrawiam.

Więcej
2019/06/10 18:57 #50588 przez boys in green team

boys in green team odpowiedział w temacie: Szukam załoganta

witam. jezeli ktos szuka miejsca w aucie na ostatnia chwile to zapraszam. mam jedno miejsce (jak sie ktos uprze to i 2 sie znajda) w ładzie samarze, w jedna strone jako ze mieszkamy w irlandii wiec nie wracamy w tym roku ze zlombola ;D. w tej chwili jest nas 2 i planowalismy jechac w 3 osoby zeby sie pomiescic na spokojnie. jak cos to zapraszam do kontaktu 00353857671979 lub tutaj na priv lub na e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Więcej
2019/06/10 19:33 #50590 przez Bella+Polonez=Bellonez

Bella+Polonez=Bellonez odpowiedział w temacie: Szukam 1-2 załogantów Małopolska

Hejka
Możliwe że mój załogant niestety nie będzie mógł jechać więc PILNIE poszukuję 1-2 załogantów do Turbo Karawana czyli Belloneza.Auto super przygotowane do złombola.Autko z Krakowa więcej info tel 798536709
Załączniki:

Więcej
2019/06/11 19:53 #50604 przez LADS

LADS odpowiedział w temacie: Szukam załoganta

Team LADS szuka czwartej osoby do ekipy!
Mile widziane prawo jazdy kategorii b i pozytywne nastawienie - nasza trasa obejmuje przeprawę bezpośrednio z Francji do Irlandi, zwiedzanie dublina, stonehenge, Goodwood Festival of Speed (powrót przez Anglię). Śmigamy dobrą technicznie Niva, więcej na priv :)

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008