- Otrzymane podziękowania: 11
Forum zamarło...
- Gientkie Toporki
-
Autor
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
2021/02/03 20:42 #52169
przez Gientkie Toporki
Gientkie Toporki stworzył temat: Forum zamarło...
Na forum totalna cisza... Zastanawiam się, z czego to wynika...
Jakie są Wasze odczucia po komunikacie, że wyruszymy, choćby dookoła Spodka? Fajnie, niefajnie? Szykujecie się w tym roku na wyjazd? Może czekacie aż do 1 czerwca i wtedy zdecydujecie?
Pozdrawiam!
Jakie są Wasze odczucia po komunikacie, że wyruszymy, choćby dookoła Spodka? Fajnie, niefajnie? Szykujecie się w tym roku na wyjazd? Może czekacie aż do 1 czerwca i wtedy zdecydujecie?
Pozdrawiam!
Podziękowali: Wine_Directions
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- zielonagablota
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 38
2021/02/04 08:19 - 2021/02/04 08:21 #52170
przez zielonagablota
zielonagablota odpowiedział w temacie: Forum zamarło...
Generalnie fora internetowe nie cieszą się już taką popularnością - wszystko wina twarzoksiązki itp.
Liczbę postów można zliczyć (w miesięcznych okresach) można zliczyć na palcach...
Co do wyjazdu - no w razie czego mogę się karnąć pod Spodek - ostatnio tam byłem w czerwcu 2020. Wiadomo, lepiej by było gdzieś dalej wyjechać; jeżeli nie będzie ograniczeń / zakazów to chociaż we własnym zakresie znów Alpy albo w końcu Transfăgărășan.
A jak nie, to chociaż lokalnie trochę się Poldasem pokręcić po kraju.
Liczbę postów można zliczyć (w miesięcznych okresach) można zliczyć na palcach...
Co do wyjazdu - no w razie czego mogę się karnąć pod Spodek - ostatnio tam byłem w czerwcu 2020. Wiadomo, lepiej by było gdzieś dalej wyjechać; jeżeli nie będzie ograniczeń / zakazów to chociaż we własnym zakresie znów Alpy albo w końcu Transfăgărășan.
A jak nie, to chociaż lokalnie trochę się Poldasem pokręcić po kraju.
Ostatnio zmieniany: 2021/02/04 08:21 przez zielonagablota.
- Wine_Directions
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 7
2021/02/05 16:31 #52171
przez Wine_Directions
Wine_Directions odpowiedział w temacie: Forum zamarło...
Dzisiaj założyłem nową szybę czołową. Gorycz wydatku szybko minęła kiedy jadąc czułem się jak przed telewizorem 8K 
Do tego zamówiłem wycieraczki hybrydowe Denso - teraz jazda w deszczu to będzie pestka.
Byłem tak szczęśliwy, że ponad godzinę jeździłem po Warszawie dla czystej przyjemności - bezcenny stan.
Pozdrawiam.

Do tego zamówiłem wycieraczki hybrydowe Denso - teraz jazda w deszczu to będzie pestka.
Byłem tak szczęśliwy, że ponad godzinę jeździłem po Warszawie dla czystej przyjemności - bezcenny stan.
Pozdrawiam.
- Wine_Directions
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
2021/02/05 16:35 #52172
przez Wine_Directions
Zdecydowanie się szykuję. Dopiero pod koniec zeszłego roku uświadomiłem sobie jak bardzo brakowało mi wyjazdu. Chociaż gdyby się odbył to miałbym poważną rozterkę - w maju złamałem pietę, prawie 8 tygodni przez 24h miałem na lewej nodze walkera, jeździć mogłem Skodą, ale w automacie.
- maupole
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 10
- Otrzymane podziękowania: 31
2021/02/06 10:49 #52173
przez maupole
maupole odpowiedział w temacie: Forum zamarło...
Zwarci i gotowi do wyjazdu
. Gdziekolwiek.

- Wine_Directions
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
2021/02/06 18:22 - 2021/02/06 18:24 #52174
przez Wine_Directions
Ostatnio zmieniany: 2021/02/06 18:24 przez Wine_Directions.
Podziękowali: SkodaMocy
- maupole
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 10
- Otrzymane podziękowania: 31
2021/02/06 19:12 #52175
przez maupole
maupole odpowiedział w temacie: Forum zamarło...
Klify Moheru
jak jest złombol na placu to obowiązkowo ustawiamy się w rządku

- Ala montana
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 10 Złomboli
2021/02/06 22:50 #52176
przez Ala montana
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Ala montana odpowiedział w temacie: Forum zamarło...
Forum żyje, tylko swoim życiem, spokojnym i nie nerwowym. Większość krzyku jest na fejsbuniu, a tu sielanka

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Podziękowali: SkodaMocy
- nieškodzianka
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
2021/02/07 19:17 #52177
przez nieškodzianka
nieškodzianka odpowiedział w temacie: Forum zamarło...
Ja nie powiem, chętnie bym na złombol 2021 pojechał, ale raczej marne szanse.. można powiedzieć że złombolowe dziecko w drodze, w czerwcu będzie miało ledwo 3 miesiące, ciężko je same zostawić (;
Auto kupione i przygotowane na złombol 2020, teraz nie wiadomo co zrobić.. sprzedać nie ma sensu.. trzymać też (;
Może trzeba zostawić nieskodzianke na złombol 2039r i jechać z synem na wyjazd ? (;
Auto kupione i przygotowane na złombol 2020, teraz nie wiadomo co zrobić.. sprzedać nie ma sensu.. trzymać też (;
Może trzeba zostawić nieskodzianke na złombol 2039r i jechać z synem na wyjazd ? (;
- Wine_Directions
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
2021/02/08 18:44 - 2021/02/08 18:53 #52181
przez Wine_Directions
Na 2 tygodnie przed Zlombolem 2017 dostaliśmy informację, że nasz Syn może urodzić się upośledzony. Wysłaliśmy krew do USA na specjalne badania, na wynik trzeba było czekać 4 tyg. Żona powiedziała że niczego to nie zmieni, będzie co ma być i że po tylu miesiącach przygotowań powinienem jechać na mój pierwszy Złombol i spróbować mieć dobry czas... Dla mnie celem tego wyjazdu było Lourdes, do kt pojechałem z mety. Po powrocie przyszły wyniki, były dobre w lutym 2018 urodził nam się zdrowy Syn. Potem przed Zlombolem 2018 też była rozterka - małe dziecko, Żona mówi jedź i baw się dobrze. Wtedy też postanowiłem pokłonić się Matce Bożej, tym razem w Medżugorje.
Także wszystko przed Tobą!
Także wszystko przed Tobą!
Ostatnio zmieniany: 2021/02/08 18:53 przez Wine_Directions. Powód: Literówka