Pytanie

Więcej
2020/01/22 20:24 #51385 przez SzAlOnY

SzAlOnY stworzył temat: Pytanie

Witam ogólnie ostatnio dowiedziałem się o tym rajdzie "Złombol" mam takie pytanie jak wygląda sprawa z zapisami jakie wymagania trzeba spełniać jakie ogólnie są, co trzeba zrobić jeśli ktoś byłby chętny żeby wybrać się na taki rajd??

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2020/01/22 21:10 #51387 przez Pegazy

Pegazy odpowiedział w temacie: Pytanie

Jeżeli chcesz odpowiedzi jak na elektrodzie to proszę. Wystarczy poszukać: zlombol.pl/informacje/faq-uczestnika

Ale ja Ci odpowiem jak Złombolowicz, trzeba być trochę szalonym, nie bać się trudów podróży, nie wymagać od wyjazdu "all inclusiv", być gotowym na sukcesy ale też i porażki (bo awarie się zdarzają i nie wszyscy na metę dojeżdżają). Druga ważna sprawa, to trzeba mieć porządny samochód, nie jakiegoś golfa czy beemkę, tylko coś naprawdę porządnego. Dla ludzi na bakier z mechaniką najlepsza Favoritka lub Polonez Caro, chyba że lubisz coś podłubać to się otwiera pełen wachlarz komunistycznych aut od Dużych Fiatów poprzez Zatawy, dacie, do Wartburgów. Albo też większe wyzwania typu żuk, Lublin tudzież Star, a jak będzie hardcorem to polecam Robura , bo Robura chyba jeszcze nie było, a Multicar i owszem.
Ważna jest też ekipa z którą się wybierzesz, najlepiej sprawdzeni kumple, bo po 4 dniach podróżowania w gorącej puszcze samochodu naprawdę czasami tylko iskry brakuje do wybuchu konfliktu.
Reasumując trzeba być trochę Wariatem, ale nie trzeba myśleć, tylko to zrobić i jak się pojawią zapisy to nacisnąć przycisk "zgłaszam się", dalej już pójdzie łatwo.

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
Podziękowali: LosFavoritos

Więcej
2020/01/22 21:12 #51388 przez Gniotsa Nie Łamiotsa

Gniotsa Nie Łamiotsa odpowiedział w temacie: Pytanie

Witamy! :)
Dużo pytań, ale nie bój żaby ;-)
Na wszystkie które zadałeś, oraz na te które jeszcze nie wiesz, że chciałeś zadać mamy odpowiedzi :)
Znajdziesz je w linkach w menu u góry strony

Jest co poczytać, ale to lektura obowiązkowa!
Jeżeli jakiejś informacji tam jednak nie znajdziesz, to pisz śmiało.

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Załączniki:

Więcej
2020/01/22 21:28 #51390 przez Chłopcy z PRL

Chłopcy z PRL odpowiedział w temacie: Pytanie

Oczekuj nieoczekiwanego i to jeszcze zanim Złombol wyruszy. Schody zaczynają się już w momencie zapisania się na rajd, przygotowania auta i kompletowania załogi.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

Więcej
2020/01/22 21:36 #51391 przez SzAlOnY

SzAlOnY odpowiedział w temacie: Pytanie

A jeśli chodzi o pieniądze które idą na cel charytatywny czyli na dzieci kto (wsensie darczyńcy) czyli że ja zbieram pieniądze które przeznaczam na dzieci czy jak to wygląda

Więcej
2020/01/22 22:51 #51395 przez Cocolino Gang

Cocolino Gang odpowiedział w temacie: Pytanie

Jeśli już zarejestrujesz się (start rejestracji 01/02/2020) dostaniesz swój numer załogi. I darczyńcy wpłacają bezpośrednio na konto fundacji kasę podając w tytule numer twojej ekipy, takim sposobem kasa jest przypisywana do Ciebie.

Więcej
2020/01/27 10:17 #51414 przez RedDragon125p

RedDragon125p odpowiedział w temacie: Pytanie

Witam mam pytanie jak się zgłosić do uczestnictwa w rajdzie. Jestem zarejestrowany na stronie ale nie posiadam id załogi co robić ? Dodam że jak próbuję wejść w zakładkę jak zostać uczestnikiem wyskakuje mi błąd 404.

Więcej
2020/01/27 10:21 #51415 przez Gniotsa Nie Łamiotsa

Gniotsa Nie Łamiotsa odpowiedział w temacie: Pytanie

Witamy!
Zapisy ruszą w lutym, cierpliwości :)

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka

Więcej
2020/01/27 10:24 #51416 przez RedDragon125p

RedDragon125p odpowiedział w temacie: Pytanie

Dzięki za pomoc :)

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008