Koronawirus

Więcej
2020/04/07 09:14 #51916 przez Pegazy

Pegazy odpowiedział w temacie: Koronawirus

Sytuacja nie do pozazdroszczenia.
Ja w tym roku nawet jakby się Złombol odbył to chyba spasuje, obecna sytuacja spowodowała, że prace przy samochodzie stanęły, i w tym momencie mam już ok miesiąca opóźnienia, przyszykuję na następny rok, bo jeżeli przeżyję to nie ma bata, na Złombol pojadę, jak co roku od 2014, i mam nadzieję, że obecny kierunek będzie przełożony, bo strasznie mi się podoba.
Byle tylko zdrówko i finanse pozwoliły.

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2020/04/07 16:20 #51917 przez zielonagablota

zielonagablota odpowiedział w temacie: Koronawirus

Gientkie Toporki napisał: Widzę, że forum zamarło. Ostatni post prawie tydzień temu.. :(

Teraz tyle zakazów, że jeszcze się okaże, że za pisanie na forum mandat dowalą...

Zobaczymy za rok co będzie; fajnie byłoby pojechać - kwestia też, jaka będzie sytuacja na pograniczu grecko-tureckim, bo teraz sporo info ostatnio o tym, oc tam się wyrabia.

A złombolem teraz to można do spożywczaka pojechać :)

Więcej
2020/04/07 18:00 #51918 przez Ala montana

Ala montana odpowiedział w temacie: Koronawirus

Tom Bombadil napisał:

Ala montana napisał: Chińczycy już zdrowieją ...

Wojtuś, ale żaby działało, to alkohol musi być podobno 70-cio procentowy :P

A ja znowu słyszałem, że nie może przekraczać 80-tki, bo podobno czysty spiryt coś niedobrego robi z białkiem...
i tak źle i tak niedobrze ...
Ale patrząc na licznik załóg na stronie, widać, że są jeszcze optymiści na ten rok,
bo o kilka załóg się powiększył.
Na dziś (07.04.2020r.) jest 498.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

Więcej
2020/04/07 23:23 #51919 przez Pierońskie Hanysy

Pierońskie Hanysy odpowiedział w temacie: Koronawirus

Ja też od jakiegoś czasu obserwuję licznik załóg i aż dziw, że o kilka urosło. Bardzo to cieszy, sam też się w sumie zarejestrowałem po starcie tego szaleństwa - z pełną świadomością. Cokolwiek by się miało nie dziać, my działamy ze zbiórką i przygotowaniami wozidła jak co roku.

Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008