- Oklaski: 12
- Otrzymane podziękowania: 82
Koronawirus
- Pegazy
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
2020/04/07 09:14 #51916
przez Pegazy
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
Pegazy odpowiedział w temacie: Koronawirus
Sytuacja nie do pozazdroszczenia.
Ja w tym roku nawet jakby się Złombol odbył to chyba spasuje, obecna sytuacja spowodowała, że prace przy samochodzie stanęły, i w tym momencie mam już ok miesiąca opóźnienia, przyszykuję na następny rok, bo jeżeli przeżyję to nie ma bata, na Złombol pojadę, jak co roku od 2014, i mam nadzieję, że obecny kierunek będzie przełożony, bo strasznie mi się podoba.
Byle tylko zdrówko i finanse pozwoliły.
Ja w tym roku nawet jakby się Złombol odbył to chyba spasuje, obecna sytuacja spowodowała, że prace przy samochodzie stanęły, i w tym momencie mam już ok miesiąca opóźnienia, przyszykuję na następny rok, bo jeżeli przeżyję to nie ma bata, na Złombol pojadę, jak co roku od 2014, i mam nadzieję, że obecny kierunek będzie przełożony, bo strasznie mi się podoba.
Byle tylko zdrówko i finanse pozwoliły.
`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- zielonagablota
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 38
2020/04/07 16:20 #51917
przez zielonagablota
Zobaczymy za rok co będzie; fajnie byłoby pojechać - kwestia też, jaka będzie sytuacja na pograniczu grecko-tureckim, bo teraz sporo info ostatnio o tym, oc tam się wyrabia.
A złombolem teraz to można do spożywczaka pojechać
zielonagablota odpowiedział w temacie: Koronawirus
Teraz tyle zakazów, że jeszcze się okaże, że za pisanie na forum mandat dowalą...Gientkie Toporki napisał: Widzę, że forum zamarło. Ostatni post prawie tydzień temu..
Zobaczymy za rok co będzie; fajnie byłoby pojechać - kwestia też, jaka będzie sytuacja na pograniczu grecko-tureckim, bo teraz sporo info ostatnio o tym, oc tam się wyrabia.
A złombolem teraz to można do spożywczaka pojechać

- Ala montana
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- 10 Złomboli
2020/04/07 18:00 #51918
przez Ala montana
i tak źle i tak niedobrze ...
Ale patrząc na licznik załóg na stronie, widać, że są jeszcze optymiści na ten rok,
bo o kilka załóg się powiększył.
Na dziś (07.04.2020r.) jest 498.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Ala montana odpowiedział w temacie: Koronawirus
A ja znowu słyszałem, że nie może przekraczać 80-tki, bo podobno czysty spiryt coś niedobrego robi z białkiem...Tom Bombadil napisał:
Wojtuś, ale żaby działało, to alkohol musi być podobno 70-cio procentowyAla montana napisał: Chińczycy już zdrowieją ...
i tak źle i tak niedobrze ...
Ale patrząc na licznik załóg na stronie, widać, że są jeszcze optymiści na ten rok,
bo o kilka załóg się powiększył.
Na dziś (07.04.2020r.) jest 498.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
- Pierońskie Hanysy
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 12
2020/04/07 23:23 #51919
przez Pierońskie Hanysy
Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy
Pierońskie Hanysy odpowiedział w temacie: Koronawirus
Ja też od jakiegoś czasu obserwuję licznik załóg i aż dziw, że o kilka urosło. Bardzo to cieszy, sam też się w sumie zarejestrowałem po starcie tego szaleństwa - z pełną świadomością. Cokolwiek by się miało nie dziać, my działamy ze zbiórką i przygotowaniami wozidła jak co roku.
Polonez 1.6 GLE - Złombolowy
PF 125p '77 - jeszcze nie Złombolowy