Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Więcej
2021/06/17 21:22 #52389 przez maupole

maupole odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

No to pewnie my tak samo. Znacie jakąś stację na wylocie, gdzie możemy się wszyscy spotkać?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2021/06/17 21:47 #52390 przez Choina

Choina odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Siemka, też mam pkam pierwsza noc w Oradea. Możecie mnie dodać do grupy
+447757710856?
Jedziemy Polonezem. Co prawda nie mam CB, ale chyba skołuje na wyjazd
Dzięki
Pozdro

Więcej
2021/06/18 15:50 - 2021/06/18 15:51 #52391 przez Crazy Kokos Team

Crazy Kokos Team odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Widzimy się zatem na Oradea by Night...

My później spowalniamy, bo jest co robić po drodze.

27.06 - jakąś stówkę za Oradea planujemy rafting. Jak ktoś chce się podłączyć to podeślę namiary.

Poldogrzmotti napisał: Ja będę chciał jechac a4 i na N.Sacz. Opcja zakopianka odpada bo to pierwszy dzień wakacji. Kwestia przez Bielsko jest poprószy dłuższa a bywają tam korki. Droga na Słowacji E50 ładna ale bywa różnie. Bramki w Balicach można ładnie ominąć a tam z pewnością będzie kocioł

Poldogrzmotti - zapodaj jakim manewrem ładnie ominąć bramki w Balicach. Thx.
Ostatnio zmieniany: 2021/06/18 15:51 przez Crazy Kokos Team.

Więcej
2021/06/18 21:53 - 2021/06/18 21:57 #52393 przez The Rolnik Stones

The Rolnik Stones odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Uwaga - wszyscy rozważający trasę na Nowy Sącz - w Kurowie, zaraz przed Sączem jest budowany most, przy okazji grzebią też przy DK 75- wchodzą wahadła, przez co coraz częściej tworzą się korki, nawet po godzinie stania. Gdyby były jakieś większe opóźnienia i utrudnienia, chętnie przeprowadzimy was bokiem gminną drogą, poza budową i wiecznie zakorkowanym wjazdem od Krakowa, kosztem dodatkowych 2 kilometrów. Parę jabłek na drogę gratis :) jak coś to piszcie, dzwońcie, mam whast appa.
511 243 421 Grzesiek

Ps: z A4 na Sącz można się dostać kilkoma trasami alternatywnymi, jeśli ktoś rozwaza- służymy pomocą
Ostatnio zmieniany: 2021/06/18 21:57 przez The Rolnik Stones.

Więcej
2021/06/19 02:34 #52396 przez SkodaFavorit

SkodaFavorit odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Cześć

To nasz debiut w rajdzie i trochę się gubimy w tym wszystkim.

Kiedy chcecie wyjechać ?

W sobotę czy w niedzielę ?

Nie czekacie na oficjalny start spod spodka ?

Więcej
2021/06/19 05:41 #52397 przez Poturbowani reaktywacja

Poturbowani reaktywacja odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Panowie i Panie, a gdzie szukać proponowanych kempingów? coś nie mogę się doszukać i mi wstyd z tego powodu. zdecydowanie ułatwiłoby mi to ułożenie sobie planu podróży. Podeślijcie proszę jakiś LINK.
pozdrawiam

Więcej
2021/06/19 07:35 #52399 przez Klonkierr Team

Klonkierr Team odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

W aplikacji RallyGo wchodzisz w tryb rajdu i w ustawieniach zaznaczasz „ptaszka” żeby pokazywało kampingi i wtedy widać na mapie :)

Więcej
2021/06/19 07:37 #52400 przez Klonkierr Team

Klonkierr Team odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Wchodzisz w aplikacje RallyGo, włączasz tryb rajdu, przechodzisz na mapę, w ustawieniach zaznaczasz „ptaszka” żeby pokazywało kampingi i już :)
Załączniki:

Więcej
2021/06/19 09:40 #52401 przez maupole

maupole odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

SkodaFavorit napisał: Cześć

To nasz debiut w rajdzie i trochę się gubimy w tym wszystkim.

Kiedy chcecie wyjechać ?

W sobotę czy w niedzielę ?

Nie czekacie na oficjalny start spod spodka ?

no faktycznie zgubiliście się całkiem :D. Oficjalny start jest w sobotę o 12. Być trzeba wcześniej, odebrać numery, wypełnić formalności. Wielu przyjeżdża w piątek na late night check-in i zostaje na noc w Katovitz

Więcej
2021/06/19 09:59 #52402 przez Poldogrzmotti

Poldogrzmotti odpowiedział w temacie: Pierwszy dzień Słowacja, Węgry, nocleg w Oradea (Rumunia)

Aby ominąć bramki trzeba wcześniej Rudna zjechać z A4 na Krzeszowice. Piękna droga i mało uczęszczana przez las do Nawojowej Góry gdzie wbijamy na drogę krajowa 79 w kierunku Kraków. W Zabierzowie skręcamy za Biedronka na drogę 774 w kierunku Balic i dalej na lotnisko. Przy lotnisku na A4
Druga opcja jest ze zjazdem w Rudnej tylko trzeba na krzyżówce skręcić w prawo na Alwernie i dalej lecieć na Liszki droga 780. Trochę kręcenia jest ale jeśli obwodnica Krakowa stoi to jest alternatywa by uciekać ta droga na Skawine
Bramki w Mysłowicach oczywiście omijamy przez Jaworzno
Podziękowali: Crazy Kokos Team

zlombol akcja 001
zlombol akcja 002
zlombol akcja 003
zlombol akcja 004
zlombol akcja 005
zlombol akcja 006
zlombol akcja 007
zlombol akcja 008