- Otrzymane podziękowania: 0
Ufność i wiara w ludzi a rzeczywistość.
- Blaszak
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2022/01/22 12:04 #52657
przez Blaszak
Blaszak stworzył temat: Ufność i wiara w ludzi a rzeczywistość.
Witam wszystkich.
Od niedawna jestem fanem Złombolu. Świetna idea a przy tym dla wszystkich fajna zabawa. Postanowiłem dołączyć do tego grona. Oczywiście podstawa to kupić samochód. Postawiłem na Poloneza. Zacząłem szukać. Znalazłem. Hura! No i zaczęły się kłopoty. Zaufałem człowiekowi, kory chwalił się szeroko pojętą działalnością w Złombolu. Udziela się na forum jako Poldogrzmotti. Chciałbym ostrzec przed tym panem. W moim przypadku sprawa będzie miała dalszy ciąg i w sądzie i na policji. Szkoda, że są ludzie, którzy wykorzystują taką
ideę , jaką jest Złombol do jakiś nieuczciwych interesów. Sprawą zainteresowałem też kierownictwo Złombolu. Pozdrawiam, mocno zawiedziony, ale jednak z nadzieją na dobry finał mojej przygody. Blaszak.
Od niedawna jestem fanem Złombolu. Świetna idea a przy tym dla wszystkich fajna zabawa. Postanowiłem dołączyć do tego grona. Oczywiście podstawa to kupić samochód. Postawiłem na Poloneza. Zacząłem szukać. Znalazłem. Hura! No i zaczęły się kłopoty. Zaufałem człowiekowi, kory chwalił się szeroko pojętą działalnością w Złombolu. Udziela się na forum jako Poldogrzmotti. Chciałbym ostrzec przed tym panem. W moim przypadku sprawa będzie miała dalszy ciąg i w sądzie i na policji. Szkoda, że są ludzie, którzy wykorzystują taką
ideę , jaką jest Złombol do jakiś nieuczciwych interesów. Sprawą zainteresowałem też kierownictwo Złombolu. Pozdrawiam, mocno zawiedziony, ale jednak z nadzieją na dobry finał mojej przygody. Blaszak.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- POGANIACZE BYDŁA
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 84
2022/02/14 23:27 #52710
przez POGANIACZE BYDŁA
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
POGANIACZE BYDŁA odpowiedział w temacie: Ufność i wiara w ludzi a rzeczywistość.
No i co? To już wszystko w tym temacie?
Jakieś słowo wyjaśnienia?
Jakieś słowo wyjaśnienia?
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.