- Otrzymane podziękowania: 0
META 2022
- Seballos
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2022/09/16 08:20 #53183
przez Seballos
Seballos odpowiedział w temacie: META 2022
ChleBoluś - Nie czułem się obrażony w żadnym momencie tej dyskusji tylko nie zrozumiany.
Dyskusje są nam potrzebne na każdej płaszczyźnie naszego życia. Nawet (a zwłaszcza) pomiędzy ludźmi ze skrajnymi poglądami - to się nazywa debata. Gdyby ludzie umieli ze sobą rozmawiać "na argumenty" a nie narzucać "swoją prawdę" mielibyśmy dzisiaj inną sytuację nie tylko w Polsce ale i na świecie.
Pozdrawiam serdecznie
Dyskusje są nam potrzebne na każdej płaszczyźnie naszego życia. Nawet (a zwłaszcza) pomiędzy ludźmi ze skrajnymi poglądami - to się nazywa debata. Gdyby ludzie umieli ze sobą rozmawiać "na argumenty" a nie narzucać "swoją prawdę" mielibyśmy dzisiaj inną sytuację nie tylko w Polsce ale i na świecie.
Pozdrawiam serdecznie
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Gniotsa Nie Łamiotsa
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Zryty Beret
Mniej
Więcej
- Oklaski: 34
- Otrzymane podziękowania: 306
2022/09/16 09:37 - 2022/09/16 11:21 #53184
przez Gniotsa Nie Łamiotsa
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Gniotsa Nie Łamiotsa odpowiedział w temacie: META 2022
Seballos - wkleiłem (teraz i wtedy) oficjalne info od organizatorów do którego nie miałeś dostępu.
(Na PW wysłałem Ci numer telefonu jeżeli chciałbyś pogadać)
(Na PW wysłałem Ci numer telefonu jeżeli chciałbyś pogadać)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Ostatnio zmieniany: 2022/09/16 11:21 przez Gniotsa Nie Łamiotsa.
Podziękowali: Ala montana
- Kierowca Tourista
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 1
2022/09/17 00:08 #53185
przez Kierowca Tourista
Kierowca Tourista odpowiedział w temacie: META 2022
Nie wiem drodzy organizatorzy, czy tu zaglądacie - ale chciałbym się odnieść do tego: "Od roztrzęsionej ekipy, która zjechała na metę po 22 usłyszeliśmy pytanie " Czy nasze życie nie jest wart 2, 5 miliona dla dzieci?" i hasło " Prawie nie mamy hamulca"
Dotarłem z kolegą na metę samochodem, który chyba jako jedyny na tegorocznym wyjeździe nie miał hamowania silnikiem, a technicznie tkwi głęboko w latach 50-tych i 60-tych (Wartburgiem 353). Mimo to jakoś byłem w stanie bezpiecznie zjechać na dół i wjechać z powrotem na górę - choć w innych okolicznościach nie męczyłbym tak swojego samochodu. Więc jeśli ktoś skarżył się na brak hamulca - to nie z Waszej winy.
Dotarłem z kolegą na metę samochodem, który chyba jako jedyny na tegorocznym wyjeździe nie miał hamowania silnikiem, a technicznie tkwi głęboko w latach 50-tych i 60-tych (Wartburgiem 353). Mimo to jakoś byłem w stanie bezpiecznie zjechać na dół i wjechać z powrotem na górę - choć w innych okolicznościach nie męczyłbym tak swojego samochodu. Więc jeśli ktoś skarżył się na brak hamulca - to nie z Waszej winy.
- ChleBoluś
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 4
2022/09/17 20:11 - 2022/09/17 20:16 #53186
przez ChleBoluś
ChleBoluś odpowiedział w temacie: META 2022
Saballos nawet nie próbowałem niczego nikomu narzucać zwłaszcza tobie. To była moja ocena, i tak traktowałem to jako dialog - debatę.
Jedno jest pewne z twoim ostatnim postem zgadzam się w 100%
No i mam nadzieję że ' Do zobaczenia za Rok, na nastepnej edycji '
Jedno jest pewne z twoim ostatnim postem zgadzam się w 100%
No i mam nadzieję że ' Do zobaczenia za Rok, na nastepnej edycji '
Ostatnio zmieniany: 2022/09/17 20:16 przez ChleBoluś.