- Otrzymane podziękowania: 0
Dowód rejestracyjny z danymi poprzedniego właściciela
- bracia2105
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2022/09/01 14:46 #53155
przez bracia2105
bracia2105 stworzył temat: Dowód rejestracyjny z danymi poprzedniego właściciela
Czołem Złombolowicze!
Zwracam się do Was z takim zapytaniem: Z powodów technicznych nie jedziemy w tym roku naszym bandziorem. Kupiliśmy kilka dni temu Favoritkę. Wiemy, że na pewno nie zdążymy jej przerejestrować na siebie. Czytałem, że jazda na miękkim dowodzie to zły pomysł i w razie kontroli mogą się do tego przyczepić. Ubezpieczyliśmy ją oraz zakupiliśmy zieloną kartę. Planujemy mieć przy sobie umowę zakupu, oraz ją przetłumaczyć na angielski.
Czy ktoś z Was miał okazję jechać na dowodzie poprzedniego właściciela przez tegoroczne kraje? Głównie martwimy się o Albanię, Chorwację, Czarnogórę oraz Bośnię.
Pozdrawiam!
Zwracam się do Was z takim zapytaniem: Z powodów technicznych nie jedziemy w tym roku naszym bandziorem. Kupiliśmy kilka dni temu Favoritkę. Wiemy, że na pewno nie zdążymy jej przerejestrować na siebie. Czytałem, że jazda na miękkim dowodzie to zły pomysł i w razie kontroli mogą się do tego przyczepić. Ubezpieczyliśmy ją oraz zakupiliśmy zieloną kartę. Planujemy mieć przy sobie umowę zakupu, oraz ją przetłumaczyć na angielski.
Czy ktoś z Was miał okazję jechać na dowodzie poprzedniego właściciela przez tegoroczne kraje? Głównie martwimy się o Albanię, Chorwację, Czarnogórę oraz Bośnię.
Pozdrawiam!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Chłopcy z PRL
-
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 8
- Otrzymane podziękowania: 98
2022/09/01 16:50 #53156
przez Chłopcy z PRL
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Chłopcy z PRL odpowiedział w temacie: Dowód rejestracyjny z danymi poprzedniego właściciela
Myślę, że na przetłumaczonej umowie w miarę da się przejechać. Pytanie tylko, czy po angielsku wystarczy to już inna sprawa. Z drugiej strony wjeżdżały do Albanii załogi nieprzerejestrowanymi autami i jakoś dawały radę. Najwyżej będziesz toczył małe boje z pogranicznikami.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Podziękowali: bracia2105
- Miszcze
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2022/09/01 17:58 #53157
przez Miszcze
Miszcze odpowiedział w temacie: Dowód rejestracyjny z danymi poprzedniego właściciela
Spoko, mamy żuka na czarnych blachach i w dowodzie pierwszy właściciel. Wozimy 3 umowy przetłumaczone na angielski i luz ..teraz 4 zlombol.
Podziękowali: bracia2105
- bracia2105
-
Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/09/03 03:33 - 2022/09/03 03:33 #53166
przez bracia2105
bracia2105 odpowiedział w temacie: Dowód rejestracyjny z danymi poprzedniego właściciela
Koledzy z posta wyżej mnie wstępnie uspokoili, ale Twój post mnie uspokoił dobitnie.
Dzięki i do zobaczenia na starcie!
Dzięki i do zobaczenia na starcie!

Ostatnio zmieniany: 2022/09/03 03:33 przez bracia2105.