- Oklaski: 9
- Otrzymane podziękowania: 20
Złombol 2023
- Forever Young
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
2023/02/17 15:37 #53291
przez Forever Young
Forever Young odpowiedział w temacie: Złombol 2023
Witajcie , mam kilka przemyśleń czy naprawdę meta /kierunek ma tak wielki wpływ na ogłoszenie np. kwoty do wpłacenia ???
Poza tym -- cóż się takiego stało kilku ludzi niezadowolonych z poprzedniej edycji , żeby wszystko przewracać do góry nogami , zmieniać zasady , regulamin , jeśli ktoś sobie nie radzi w drodze no cóż może następnym razem lepiej się przygotuje , przemyśli czego oczekuje. Nie pokonała nas pandemia , a tu taki numer << zły standard na złombolu ... co to jest ??? Ci którzy pamiętają metę w Loret wiedzą że bez incydentów się nie odbędzie . Od 13 lat nie opuściłem żadnego wyjazdu tak więc myślę że mam jakieś porównanie . Chciałbym takiego złombola jaki był do tej pory a już najlepiej taki jak był na początku . I jeszcze jedno pytanie czy to jeszcze ,,Złombol " , coraz więcej wozów złombolowych ,,, wypozażenie LUX klimatyzację , wygłuszenia itp. , przeszczepy motorów , skrzyń biegów . Dokąd to zmierza ????
Poza tym -- cóż się takiego stało kilku ludzi niezadowolonych z poprzedniej edycji , żeby wszystko przewracać do góry nogami , zmieniać zasady , regulamin , jeśli ktoś sobie nie radzi w drodze no cóż może następnym razem lepiej się przygotuje , przemyśli czego oczekuje. Nie pokonała nas pandemia , a tu taki numer << zły standard na złombolu ... co to jest ??? Ci którzy pamiętają metę w Loret wiedzą że bez incydentów się nie odbędzie . Od 13 lat nie opuściłem żadnego wyjazdu tak więc myślę że mam jakieś porównanie . Chciałbym takiego złombola jaki był do tej pory a już najlepiej taki jak był na początku . I jeszcze jedno pytanie czy to jeszcze ,,Złombol " , coraz więcej wozów złombolowych ,,, wypozażenie LUX klimatyzację , wygłuszenia itp. , przeszczepy motorów , skrzyń biegów . Dokąd to zmierza ????
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Przyszły Złombolowicz
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2023/02/21 08:16 #53292
przez Przyszły Złombolowicz
Przyszły Złombolowicz odpowiedział w temacie: Złombol 2023
Witam
Wie ktoś może dlaczego administratorzy grupy na fb 'Złombol not so official ' nie akceptują próśb o dołączenie. Moja prośba wisi od początku roku, jeśli nie dłużej a widzę, że grupa się powiększa. Wiem, że nie tylko ja mam taki problem. Ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi?
Wie ktoś może dlaczego administratorzy grupy na fb 'Złombol not so official ' nie akceptują próśb o dołączenie. Moja prośba wisi od początku roku, jeśli nie dłużej a widzę, że grupa się powiększa. Wiem, że nie tylko ja mam taki problem. Ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi?
- Blues_Brothers
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mniej
Więcej
2023/02/21 11:18 #53293
przez Blues_Brothers
Blues_Brothers odpowiedział w temacie: Złombol 2023
Odpowiedź jest prosta jest ich za mało.
Osobiście zgłosiłem się jeszcze wcześniej (koniec zeszłego roku), i dopiero jakoś w zeszłym tygodniu mnie zaakceptowali.
Także pozostaje uzbroić się w cierpliwość...
Osobiście zgłosiłem się jeszcze wcześniej (koniec zeszłego roku), i dopiero jakoś w zeszłym tygodniu mnie zaakceptowali.
Także pozostaje uzbroić się w cierpliwość...
- Gniotsa Nie Łamiotsa
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Zryty Beret
Mniej
Więcej
- Oklaski: 34
- Otrzymane podziękowania: 302
2023/02/21 21:35 - 2023/02/21 21:36 #53294
przez Gniotsa Nie Łamiotsa
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Gniotsa Nie Łamiotsa odpowiedział w temacie: Złombol 2023
Dostęp do grupy został zamknięty decyzją organizatorów.
Widzę, że dodają czasami pojedyncze osoby, ja aktualnie tego nie robię, w kolejce wisi ponad 500.
Jak się wyklaruje sytuacja z tegoroczną edycją, to może wtedy grupa zostanie otwarta.
Poza datą, nie pojawiły się żadne nowe konkrety.
Widzę, że dodają czasami pojedyncze osoby, ja aktualnie tego nie robię, w kolejce wisi ponad 500.
Jak się wyklaruje sytuacja z tegoroczną edycją, to może wtedy grupa zostanie otwarta.
Poza datą, nie pojawiły się żadne nowe konkrety.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Ostatnio zmieniany: 2023/02/21 21:36 przez Gniotsa Nie Łamiotsa.
- szu
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2023/02/26 08:34 #53298
przez szu
szu odpowiedział w temacie: Złombol 2023
Czy start jest w tym roku 01.07?
Ktoś tam wspomniał o tym w jednym poście.
Czy to rzeczywiście prawda ?
Ktoś tam wspomniał o tym w jednym poście.
Czy to rzeczywiście prawda ?
- Polendwica Fryzjerska
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2023/02/26 08:54 #53299
przez Polendwica Fryzjerska
Polendwica Fryzjerska odpowiedział w temacie: Złombol 2023
Tak oficjalne starty z 1 lipca taka była podana informacja Przez organizatorów na Facebooku
Podziękowali: szu