- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 3
FAJNE AUTA 2022!
- Poldogrzmotti
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
2017/05/08 21:47 #43984
przez Poldogrzmotti
Poldogrzmotti odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
Cześć wszystkim
Mam do sprzedania dwa Caro 1994. Jeden to Caro 1994 1.6 GLI na Abimexie, Brał udział w edycjach 2015 i 2016. Wymienione wszystko na nowe więc się nie będę rozpisywał. Z modyfikacji jakie popełniłem to 3cie póro z tyłu i koła 14 ale je zostawiam i sprzedaje na 13kach w bardzo dobrym stanie.Podłoga w świetnym stanie jak i progi jednak doły drzwi bierze a zwłaszcza tylne-przednich pasażera nie wymieniam bo mam na wymianę pod kolor w idealnym stanie. LPG ważne jeszcze trzy lata. A najważniejsze. Jest nowe serce z GSI po planowaniu głowicy i pełnym przeglądzie-bardzo ładnie ciągnie. Most lekko zaczyna gadać ale tragedii nie ma a do wymiany jest półoś.
Drugi to ten sam kolor i rocznik co Złombolowóz lecz GLE czyli gaźnik. Stan blacharski bardzo dobry minus-parchy na jednych drzwiach ale to banał i tanio można usunąć. Przebieg 93tyś a stan techniczny po za hamulcem przednim który nie odbija i dziurawym tłumikiem to nic mu nie dolega. Przywieziony na lawecie bo nie palił.Świerze OC. Naprawdę super autko.W zasadzie drugiego kupiłem na części ale mi go szkoda bo stan w tym kolorze to naprawdę rzadkość.
Oba auta wyceniam po 2500 jak ktoś kupi to super jak nie to też nie będę płakał. Auta w Jaworznie. Info 608499820 . Więcej zdjęć mogę przesłać na @
Mam do sprzedania dwa Caro 1994. Jeden to Caro 1994 1.6 GLI na Abimexie, Brał udział w edycjach 2015 i 2016. Wymienione wszystko na nowe więc się nie będę rozpisywał. Z modyfikacji jakie popełniłem to 3cie póro z tyłu i koła 14 ale je zostawiam i sprzedaje na 13kach w bardzo dobrym stanie.Podłoga w świetnym stanie jak i progi jednak doły drzwi bierze a zwłaszcza tylne-przednich pasażera nie wymieniam bo mam na wymianę pod kolor w idealnym stanie. LPG ważne jeszcze trzy lata. A najważniejsze. Jest nowe serce z GSI po planowaniu głowicy i pełnym przeglądzie-bardzo ładnie ciągnie. Most lekko zaczyna gadać ale tragedii nie ma a do wymiany jest półoś.
Drugi to ten sam kolor i rocznik co Złombolowóz lecz GLE czyli gaźnik. Stan blacharski bardzo dobry minus-parchy na jednych drzwiach ale to banał i tanio można usunąć. Przebieg 93tyś a stan techniczny po za hamulcem przednim który nie odbija i dziurawym tłumikiem to nic mu nie dolega. Przywieziony na lawecie bo nie palił.Świerze OC. Naprawdę super autko.W zasadzie drugiego kupiłem na części ale mi go szkoda bo stan w tym kolorze to naprawdę rzadkość.
Oba auta wyceniam po 2500 jak ktoś kupi to super jak nie to też nie będę płakał. Auta w Jaworznie. Info 608499820 . Więcej zdjęć mogę przesłać na @
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Poldogrzmotti
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2017/05/08 21:50 #43985
przez Poldogrzmotti
Poldogrzmotti odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
- Autousługa
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: -1
- Otrzymane podziękowania: 0
2017/05/12 21:00 #44023
przez Autousługa
Autousługa odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
Witam posiadam dwa polonezy truck jeden to bordowy dwu osobowy z zabudową plastikowa z silnikiem diesla 1.9d oraz drugiego uczestnika złombolu do Hiszpanii 2014 jest Roy 5 osobowy 4 drzwiowy z silnikiem 1.6 +LPG . Posiadam również 3 przyczepy kempingowe n126 niewiadów w różnym stanie oraz cenie wszystkie sprawne. Oraz transportową n250 w dobrym stanie . Posiadam wiele części nowych od mechanicznych po blacharskie nowych oraz akcesoriów do aut z epoki PRL różnych modeli oraz mark . Posiadam również wiele używanych części . Zapraszam do kontaktu telefonicznego 501 689 185
- Autousługa
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2017/05/13 13:10 #44026
przez Autousługa
- SkazaniNaŁadę
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 5
- Otrzymane podziękowania: 22
2017/05/14 20:32 #44033
przez SkazaniNaŁadę
SkazaniNaŁadę odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
W Łańcucie stoi bordowa Łada 2107 silnik 1.3 bez gazu, czarne blachy, papiery, ubezpieczenie, przegląd, wszystko jest. Do naprawy progi, bo ktoś zrobił łaty na nity, ale tragedii nie ma. Lakier do poprawy, zwłaszcza błotnik przód. Silnik bez uszkodzeń, most nie buczy, skrzynia 4, opony ok.
Dziś ją oglądałem i wygląda rozsądnie, cena 1800 PLNów. Jak by co to na pw dam namiar do właściciela.
Dziś ją oglądałem i wygląda rozsądnie, cena 1800 PLNów. Jak by co to na pw dam namiar do właściciela.
- SkazaniNaŁadę
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
2017/05/16 10:52 #44037
przez SkazaniNaŁadę
- SkazaniNaŁadę
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Mniej
Więcej
2017/05/16 11:44 #44038
przez SkazaniNaŁadę
Kolega ma do sprzedania Żuka, blaszak, ławki po bokach. Stan blacharski b. dobry. Silnik S21 z instalką gazu, butla w kabinie za siedzeniem kierowcy. Auto z dokumentami, jezdzilo jeszcze kilka miesiecy temu. Jak by cos to dam namiar na PW.
- Żukolot Spółka Zło-m
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- ZŁOMBOL BEJBE !!
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
2017/05/16 20:31 #44046
przez Żukolot Spółka Zło-m
Żukolot Spółka Zło-m odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
Cos dla milosnikow mercedesa chcacych wziasc udzial w Zlombolu 
eg.hatla2ee.com/en/car/fiat/polonez/1332230

eg.hatla2ee.com/en/car/fiat/polonez/1332230
- Autousługa
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2017/05/18 10:04 #44062
przez Autousługa
Autousługa odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
- Hanys
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Mniej
Więcej
2017/05/23 13:49 #44111
przez Hanys
Hanys odpowiedział w temacie: FAJNE AUTA na Złombol 2016
Cześć, poszukuję 126p na złombol lub innego fajnego sprzęciwa ( Poza poldkiem i favoritką) do 1500 zł. Interesują mnie również motocykle
Grunt to aktualny przegląd / ubezpieczenie, zdrowa buda ( lub prosta rama w przypadku moto) i to by silnik był w miarę na chodzie. Generalnie szukam czegoś w okolicach Krakowa