Jestem w początkowej fazie organizowania oficjalnego pożegnania dolnośląskich załóg z Rynku we Wrocławiu w piątkowy wieczór w przeddzień startu w Katowicach. Nagramy radio i regionalną telewizję, a miasto objęło by nas patronatem. W przeciągu najbliższego miesiąca chcę przedstawić ten pomysł prezydentowi miasta i mam ogromną nadzieję że się uda. Liczyłbym tu na wizytę wszystkich aut startujących z Wrocławia i okolic. Jeszcze prośba do organizatorów w sprawie nr. startowych dla Wrocławskich załóg, aby przesłali je nam wcześniej, abyśmy mogli już w pełni oklejonymi autami pokazać się na Wrocławskim rynku:) Przede wszystkim chciałbym wiedzieć czy byłaby nas spora grupa?:)
www.facebook.com/BlacharzeZlombol
Ustalcie najpierw jeszcze z organizatorami, radiem i telewizją pytania które otrzymacie oraz przygotujcie sobie gotowe odpowiedzi żeby żadnej wpadki nie zaliczyć bo można szybko narobić złej opinii jedną niefortunną wypowiedzią. I proponuję unikać słowa "sponsor" a używać "darczyńca". Sam się na tym parę razy złapałem a odbiór przez osoby trzecie jest zupełnie inny.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Jak mi się uda do tego czasu zrobić auto i zebrać kasę to jestem chętny :)
hej, my lecimy z Opola ale mysle ze bym chetnie podjechal poniewaz nasz spory darczynca jest z Wroclawia i jakos bysmy chcieli sie pokazac, pozdro
Do końca kwietnia, chciałbym wiedzieć +/- wiedzieć ilu nas jest:)
My ze Strzegomia ale na pewno bysmy sie pisali na taka inicjatywe :)
Moze w piatek popoludniu bysmy sie zebrali by jeszcze w swietle dnia sie pokazac?
Jak cos prosze do nas napisac bo jestesmy chetni.
.. ekipy szczecińskie wyjadą prawdopodobnie wszystkie ok 9 rano w piątek ... więc teoretycznie powinny być w okolicach Wrocławia ok 16 .. więc moglibyśmy po was oficjalnie zajechać ...
.. aczkolwiek ostatnio jak wyjechaliśmy o 9 rano to Wrocław mijaliśmy ok 22.. : )
No to chyba będzie nas więcej niż przypuszczałem:) Dobrze:cheer:
I my jeszcze i my :D Myślałem, że wyjedziemy ze strzegomia, ale jak ma być oficjalnie ;)
Ja też, tylko najpierw muszę kupić malucha ;)
My z naszą Nysą też się pokażemy :)
W ciagu miesiaca wyklaruje sie sytuacja mam nadzieje pozytywnie i stawiamy sie na rynku we wro.
My lecimy ze Zgorzelca. Wpadniemy do Wrocka :) tylko jak ktoś już wcześniej napisał pasowałoby ogarnąć te naklejki troche wczesniej.
Pozdro.
Heja! Startujemy z Wrocławia tez...i chetnie sie podlaczymy, ba nawet pomozemy w ogarnieciu zamieszania na wroclawskim rynku:)
pozd
Nyska Pro-Team