O kurcze o tym nie pomyślałem... Więc na darmo te AC płaciłem :woohoo:
Znowu jakiś atak na nasze forum. Co to za kurestwo :angry:
było ???
To jest GOŚĆ!!!
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Szacun. Kawał drogi przed nim. Przynajmniej teraz siedzi w statystycznie najsłoneczniejszym miejscu Lazurowego Wybrzeża.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
W niedzielę 5 czerwca na ul Konduktorskiej odbywa się WrakRaceSilesia oraz w sobotę 11 czerwca w Katowicach w rejonie ul. Uniwersyteckiej odbywa się kolejna edycja ILoveRally.
Rozmawiałem z organizatorami (wspaniali ludzie) na pomysł promocji ZŁOMBOL-a na tych imprezach byli bardzo chętni. Wiem, że sama incjatywa złombola nie potrzebuje promocji, ale ja wystawiam swój zespół OSK OLAF i oferuję kupony rabatowe na jazdy doszkalające w mojej szkole lub jeśli uda nam się zorganizować w okolicy plac to szkolenie na trolejach. Całkowity dochód z kuponów będzie oczywiście przekazana na domy dziecka. Ja mam siły robocze sprzęt i wiele energii. Jednak mam prośbę,
Mój ,,Lucjan" jest jeszcze w fazie remontu i do czasu imprezy nie zostanie dokończony. Ja sam tu w Katowicach dysponuję tylko polonezem z 1993r który jest super, ale nie oddaje tego charakteru Złombola. Czy ktoś zaszczyci nas swoją obecnością i uświetni to wydarzenie swoim pojazdem?
Oferuję ciekawą imprezę kiełbaskę piwko itp
POLECAM
http://www.wrak-race.pl/
https://web.facebook.com/JakZostacRajdowcem?_rdr
A swoją drogą gdzie wam to zajumali?
W sensie w jakim kraju? i w jakim miejscu? Podczas jakiegoś zwiedzania?
chyba że w aucie jest taki burdel że nic się nie da znaleźć ;)
Niestety burdel w aucie nie uchronił nas od kradzieży rzeczy, które były w torbach, schomikowane pod fotelami (z resztkami jedzenia, puszkami i wszystkim tym co nazbierało się po 10 dniach)Laptop w torbie za lodówką przykryty śpiworami.
Najciekawsze jest to, że nie zginęło nic wartościowego z rzeczy które były na wieszku (nawigacja, radio)
Dopiero, na stacji benzynowej (jakieś 150 Km od miejsca w którym nas okradli) zorientowaliśmy się, że jesteśmy lżejsi o parę rzeczy.
Żarnych oznak włamania nie było (dopiero w domu zorientowałem się że zamek pasażera jest uszkodzony)Dlatego polecam wszystkim zadbać o wartościowe rzeczy w aucie
Zapraszam na mojego bloga -
Ja się wybieram 5 na WRAK kolega tam startuje i chce mnie zarazić. Odezwę się przed imprezą może się tam spinkniemy.
Było by super jeśli wpadniesz swoim bolidem. Mój nr 608 314 908
Odnalazłem w czeluściach garażu znajomego między innymi skarbami PRL-u
oryginalnie zapakowane Mixole, Luxy i Agipy z przed wielu, wielu lat...
Czy mogą mieć jeszcze swoje właściwości i np. do WSKi lub Wierchowiny się nadadzą?
Nie wiem czy mieszać czy wylewać albo zostawić na półkę jako rekwizyt.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Włąściwości pewnie mają ale te Miksole to na pólke dla ozdoby bo dziś lepsze są do dwusuwu oleje... - wiem że są też gorsze :)
Ale jakbyś dał kiedyś na nagrode na jakimś zlocie Wartburgów czy WSK to by był CZAD :)
Ja się wybieram 5 na WRAK kolega tam startuje i chce mnie zarazić. Odezwę się przed imprezą może się tam spinkniemy.
Hejka. Jedziesz na Wrak Race?
601 822 350 lub 608 314 908
Ile dni do STARTU pozostało ?
MAŁO :)
no właśnie :) do maszyn!

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018