Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Sprzedam Złombolowóz POLONEZ AMBULANS

5 Posty
3 Users
0 Likes
4,591 Widok
(@janusze-zlombolu)
Active Member
Topic starter  

Witam niestety wykruszył mi się skład i prawdopodobnie zostałem sam :( Postanowiłem że mogę sprzedać poloneza;( o ile nie wypadnie mi nic więcej, znajdę jakąś ekipę w Katowicach na starcie i zabiorę się z nimi. Podkreślam jest to opcja dla prawdziwych hardkorowców nie jakiś tam podrabianych , tego jeszcze nie było żeby auto kupić na starcie. albo kilka dni przed nim.

Na sprzedaż Polonez Ambulans 1,6 GLI 1999 Auto zarejestrowane na 4 osoby na ten moment miejsc siedzących 3 + miejsce na nosze. Można zamontować normalną kanapę i będą 4 miejsca ( mieliśmy jechać w trzy osoby wiec nie kupowałem jak ktoś będzie zainteresowany to zorganizuję :)
Ubezpieczenie do końca marca, przegląd do maja

Auto przygotowane do wyjazdu , nowy akumulator , pełna regeneracja alternatora, nowe hamulce, nowa pompka paliwa w baku, dolany olej w moście i skrzyni , paski filtry, kable, płyny ustrojowe zmienione, kilka elementów zawieszenia też nowych. Przebieg rzeczywisty auta 201tyś. Silnik żyleta. Auto na felgach stalowych.
Jeśli ktoś byłby chętny zapraszam do kontaktu 889-180-898 odpowiem na wszystkie pytania. Mogę auto dowieźć na start do Katowic.

W cenie wpisowe na Złombol. Plus zebrani darczyńcy czekam na jeszcze kilka wpłat nie ma całości . Więcej wyjaśnię telefonicznie.
Cena 2999 pln do negocjacji. Z chętnym i zdecydowanym na pewno się dogadam.
Nie sprzeda się to w przyszłym roku może znajdę bardziej odpowiedzialny skład który nie robi z gęby ściery. Mogę dosłać więcej zdjęć na maila.

UWAGA ROZWAŻAM TEZ PRZYJECIE DWÓCH OSÓB DO SWOJEGO TEAMU I RUSZYĆ W TRASĘ TAK NA PEŁNYM SPONTANIE. DWIE CHĘTNE OSOBY RÓWNIEŻ ZAPRASZAM DO KONTAKTU TELEFONICZNEGO.

FOTKI:
https://www.facebook.com/wieprzugarage/photos/?tab=album&album_id=251989405196169

Cytat
(@janusze-zlombolu)
Active Member
Topic starter  

auto do obejrzenia w Zielonej Górze województwo Lubuskie

OdpowiedzCytat
(@semtox)
Honorable Member

1. Jest odpowiedni temat do takich ogłoszeń
2. tego jeszcze nie było? kupić auto na kilka dni przed startem? rekord to chyba w dzień startu i to auto które samo się nie spodziewało co je za parę godzin czeka!

Złombol'18 - Statystyki stan na 01.09.2018

OdpowiedzCytat
(@janusze-zlombolu)
Active Member
Topic starter  

Sorry zaraz przemiośle temat. Nie wiedziałem ze ktoś w dzień startu kupił auto ale to dopiero spontan

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Sorry zaraz przemiośle temat. Nie wiedziałem ze ktoś w dzień startu kupił auto ale to dopiero spontan

priv

OdpowiedzCytat
Share: