Zaznacz stronę
Starganiec- spotkan...

Notifications
Clear all

Starganiec- spotkanie Złombolowe

8 Posty
5 Users
0 Likes
2,971 Widok
(@autoszolomy)
Reputable Member
Topic starter  

Cześć!
Co prawda wspominaliśmy o tym w temacie o Śląskich spotkaniach złombolowych. Ale jako że a) prawdopodobnie to ostatni Złombol
b) to dział offtopic
c) spotkania ma Stargańcu są fajne
To pozwoliłem sobie stworzyć nowy temat i zaprosić WSZYSTKICH na nieoficjalny before Złombolowy nad jeziorkiem Starganiec.

Kto był ten wie. Raczej warto wpaść z uwagi na fakt dobrej imprezy z muzyką, ogniskiem, grillem, wielkim namiotem w razie deszczu i przede wszystkim pysznym czeskim lanym piwkiem w atrakcyjnej cenie :D

Kiedy? 03 września 2016r. (sobota)

Gdzie? Jeziorko Starganiec, współrzędne 50.209004,18.918047, 50°12'32.4"N 18°55'05.0"E

https://goo.gl/maps/QYcHathnvNo
(nie ma co się bać wjechać pod zakaz z "nie dotyczy alp" właśnie tamtędy się wjeżdża)
Nocleg? Pod namiotem, bezpłatnie, ile będziecie chcieli :p

Link do fejsbukowego wydarzenia
W razie pytań piszcie do nas tu, wysyłajcie listy, piszcie na fejsbukach czy jak tam komu pasuje

Do zobaczenia w jak największym gronie ;)

4xZłombol 2xPolonez i 2xŻuk

www.facebook.com/autOszolomy/

Cytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

Jako że nie zapowiada się inny uznajmy go za oficjalny : BEFOR ZŁOMBOL na Stargańcu
Kto może niech odpala to czym chce podbić Afrykę i wbija w sobotę.

OdpowiedzCytat
(@osk-olaf)
Reputable Member

Kurde termin mi nie spasował.
Muszę coś pokombinować.

Cześć!
Co prawda wspominaliśmy o tym w temacie o Śląskich spotkaniach złombolowych. Ale jako że a) prawdopodobnie to ostatni Złombol
b) to dział offtopic
c) spotkania ma Stargańcu są fajne
To pozwoliłem sobie stworzyć nowy temat i zaprosić WSZYSTKICH na nieoficjalny before Złombolowy nad jeziorkiem Starganiec.

Kto był ten wie. Raczej warto wpaść z uwagi na fakt dobrej imprezy z muzyką, ogniskiem, grillem, wielkim namiotem w razie deszczu i przede wszystkim pysznym czeskim lanym piwkiem w atrakcyjnej cenie :D

Kiedy? 03 września 2016r. (sobota)

Gdzie? Jeziorko Starganiec, współrzędne 50.209004,18.918047, 50°12'32.4"N 18°55'05.0"E

https://goo.gl/maps/QYcHathnvNo
(nie ma co się bać wjechać pod zakaz z "nie dotyczy alp" właśnie tamtędy się wjeżdża)
Nocleg? Pod namiotem, bezpłatnie, ile będziecie chcieli :p

Link do fejsbukowego wydarzenia
W razie pytań piszcie do nas tu, wysyłajcie listy, piszcie na fejsbukach czy jak tam komu pasuje

Do zobaczenia w jak największym gronie ;)

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

A o której start imprezy?

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

Jak zawsze, byle przed północą wtedy jeszcze wszyscy w miarę trzeźwi a najlepiej 18-19

OdpowiedzCytat
(@autoszolomy)
Reputable Member
Topic starter  

PRZYPOMINAMY ZE Z TĄ TRZEŹWOŚCIĄ RÓŻNIE BO JEST SIĘ CZYM ZAŁATWIĆ :) (LANE CZESKIE PIWKO :)

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Tak się szykowałem, tak chciałem być, niestety plany mi się trochę pokrzyżowały. Udanej zabawy,

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@autoszolomy)
Reputable Member
Topic starter  

Słuchajcie jako, że to ostatni ZŁOMBOL w znanej nam formule i nie wiemy jak to będzie wyglądało w kolejnych latach, postanowiliśmy wprowadzić pewną atrakcję do naszego spotkania. Nazbierało się już trochę tych edycji dlatego wprowadzimy na Starganiec trochę nostalgii. Żeby nasz plan wypalił potrzebna jest nam wasza pomoc. Weźcie ze sobą jakieś nośniki ze zdjęciami i filmami ze wszystkich złomboli na których byliście. Zrobimy sobie slajdowisko :D Tylko żeby nie trwało to tygodnia ograniczcie się do powiedzmy 30 zdjęć, ale wiadomo jak będzie więcej to nic się nie stanie.
Pozdrawiamy i czekajcie na dlasze informacje

OdpowiedzCytat
Share: