Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

ZŁOMBOL 2012

227 Posty
59 Users
0 Likes
139.5 K Widok
(@chrupek)
Reputable Member

niekoniecznie ucierpią.. dyskutowaliśmy opcję kółka po Polsce w naszej grupie w Warszawce na jednym ze spotkań. temat jest złożony, ale do przeprowadzenia. tylko, że to musiałaby być zupełnie inna formuła niż "klasyczny" złombol.

tak czy inaczej organizatorzy na razie prawie na pewno taką formę wykluczają, więc dyskusja jest czysto akademicka. ale sam pomysł ciekawy i bezprecedensowy chyba u nas (przynajmniej w powojennej PL).

dla ciekawych polecam temat Hot Rod Power Tour:
http://blogs.hotrod.com/power-tour-2012-update-18557.html

(O==@==O) - Skoda 105S

OdpowiedzCytat
(@chrzanowteam)
Eminent Member

trochę nie rozumie,grecja to naprawde fajny wybór ,a co niektórym to sie nie dogodzi,ja osobiście wybór polski uważam za mało atrakcyjny ,polske prawie zwiedziłem całą,dosyć zimna i nieprzewidywalna,w tamtym roku namiot rozbiłem nad morzem ,po dwóch dniach musiałem zwijać sie na kwatere ,a dopiero początek sierpnia był,co do rozgłosu to napewno by pomogło,jak dla mnie to jedyny plus rajdu po polsce,a co do osób stękających ze drogo,nikt nie zapewniał ze bedzie tanio ,jadąc na taką wyprawe trzeba liczyć sie z kosztami,a zreszta czy polska jest tania?,czasem sie zastanawiam czemu wybieram polskie morze ,jak za taką cene mam Bułgarię, Turcję.Krym?mega dziko ,mało cempingów,moim zdaniem jak na taką liczbę uczestników były by problemy,ja dziękuje organizatora za wybór takiej trasy,jak dla mnie jest mega ,pozdro

OdpowiedzCytat
Strona 16 / 16
Share: